Administratie

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare este una proastă, e de părere edilul-șef, Dominic Fritz, răspunzând, astfel, unei interpelări a unui consilier local, care acuza faptul că acestea ar fi fost desființate. Acum se gândește o nouă licitație, care să aducă la Timișoara alte coșuri, pe lângă cele câteva sute deja cumpărate în ultima perioadă.

Străzile din Timișoara duc lipsă de coșuri de gunoi, după ce acestea au fost desființate, a spus un consilier local PNL, Daniela Mariș, în cadrul ultimei ședințe de plen. De cealaltă parte, Dominic Fritz spune că nu e vorba de așa ceva, ci de faptul că au fost multe distruse și societatea care se ocupă de salubritatea stradală nu le-a mai înlocuit. Sunt de proastă calitate, iar soluția înseamnă o nouă licitație, pentru noi coșuri, dar și o discuție cu firma care se ocupă de curățenie.

”Într-adevăr, s-au distrus în ultimii ani mai multe coșuri de gunoi, s-au tot luat. Noi am avut anul trecut o licitația eșuată, dar avem acuma mai multe coșuri și Brantner ar trebui să le tot pună, cred că tocmai au pus pe Take Ionescu. Deci da, să fiu sincer, nu suntem mulțumiți cu calitatea coșurilor pe care le-am cumpărat acum și căutăm o variantă mai stabilă, cu o nouă licitație. Menționez și că, oricum, contractul și cu Brantner expiră la începutul anului viitor și încercăm în noua formulă să avem o soluție mai stabilă și mai fiabilă și pentru coșul de gunoi, pentru că vă dau dreptate că, într-adevăr, sunt anumite bulevarde unde au dispărut și n-au mai reapărut”, a declarat Fritz.

În aprilie, Primăria anunța că străzile din Timișoara se vor umple de coșuri de gunoi… elegante, produse de o firmă din București, într-un contract obținut în urma unei licitații. Se vorbea despre 240 de coșuri de gunoi, cu un preț aproximativ de 2.500 de lei bucata.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

9 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

11 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

12 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

13 ore ago

A sărit de la etajul 2 sperând să scape de polițiști însă a ajuns… la spital

Fuga are picioare scurte, spune un vechi proverb care se aplică perfect și în acest…

14 ore ago

Județul Timiș vrea să ia un credit de 257 de milioane de lei. Banii, folosiți pentru demolare stadion, Muzeul Banatului, drumuri

Consilierii județeni au primit, joi, pe lista proiectelor de votat în ședința de plen, un…

14 ore ago