Politica

Un teren de golf în curtea Senatului. Senatorul Raoul Trifan face câteva propuneri pentru ca preşedintele Iohannis să se simtă în Senat ca acasă

Un teren de golf în curtea Senatului; avion privat; asistent personal care să preia paltonul senatorului. Sunt doar câteva prpuneri făcute de senatorul Raoul Trifan pentru ca viitorul membru al Senatului Klaus Iohannis să se simtă cât mai confortabil la locul de muncă.

Senatorul USR de Timiş Roaul Trifan afirmă că actuala coaliţie nu mai are nicio jenă în a încălca legi. El se referă la demersul celor din PNL de a face o lege pentru un singur om, doar pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un fotoliu de senator.

 “Nu le mai este deloc rușine. Calcă orice legi în picioare, orice reguli de bun-simț. Acum vor să schimbe legea pentru ca trădătorul mișcării reformiste, Klaus Iohannis să poată candida la Parlament fără să demisioneze din funcție. Dacă nu i-a ieșit cu NATO sau cu UE, măcar un amărât de post de senator să aibă și domnul președinte. Nu se poate să rămână fără șofer, secretară și bani de protocol”, arată Trifan.

Senatorul USR propune ironic şi alte “îmbunătăţiri” la pachet cu intrarea lui Iohannis în Senat.

Dacă tot sunt dispuși să calce totul în picioare pentru privilegiile lor, mai am niște idei pentru ei. Pentru ca viitorul fost președinte să se simtă „ca acasă”. Teren de golf în curtea Senatului. Curtea este imensă. Sigur se găsește loc pentru câteva coline de pe care domnul Iohannis să lovească cu sete mingea de golf. Avion privat pentru deplasările viitorului proaspăt senator. După 10 ani de vacanțe opulente pe bani publici, ar fi păcat să pună capăt acestor expediții. Va putea spune că sunt în interes de serviciu. Asistent personal care să preia paltonul senatorului atunci când acesta intră în mașină. Nu vrem ca hainele domnului viitor fost președinte să ajungă pe bancheta din spate a bolidului sau, și mai rău, pe jos. Vor să schimbe legea pentru ca o singură persoană să beneficieze de reguli speciale, de noi privilegii. Asta e România la care visează Iohannis, Ciucă și Ciolacu. O Românie cu privilegii pentru ei și taxe pentru români. O Românie needucată, furată și pusă în slujba lor și a camarilelor din jurul PNL și PSD”, a încheiat Trifan.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Se poate trece din nou, pe bicicletă și pe apă, granița cu Serbia spre Zrenjanin

În acest sfârșit de săptămână se redeschide din nou punctul provizoriu de trecere a frontierei…

20 de minute ago

La baza sportivă Mircea cel Bătrân se poate începe construcția clădirii cu tribune/Foto

La viitoarea bază sportivă din zona Mircea cel Bătrân a fost finalizată fundația la viitoarea…

28 de minute ago

CSM Lugoj se prezintă cu ocazia unui turneu amical

Una din cele mai bune echipe bănățene din ultimele decenii, prim-divizionara de volei feminin CSM…

36 de minute ago

Meci acasă pentru Leii din Banat, la start de campionat

SCM winsed.swiss Timișoara ia startul într-o nouă ediție de Ligă Națională. Leii înfruntă FC Argeș,…

2 ore ago

Strada Socrate se va închide sâmbătă pentru finalizarea lucrărilor

Societatea Drumuri Municipale (SDM) anunţă că, în vederea finalizării lucrărilor pe strada Socrate, se va…

4 ore ago