Administratie

Călin Dobra a depus jurământul pentru funcția de primar al Lugojului

De sâmbătă, Lugojul nu mai este un oraș neguvernat de un primar numit și ales de popor. Călin Dobra a depus, alături de 17 consilieri locali, jurământul pentru funcția de edil-șef, care a câștigat-o în urma alegerilor din vară.

Consiliul Local Lugoj urmează să fie completat în perioada următoare, pe măsură ce cei aleși pentru funcția respectivă primesc confirmările. Vă reamintim că Lugojul a trecut printr-o criză gravă de autoritate, după ce primarii interimari puși în locul lui Claudiu Buciu, demis de justiție, și-au dat, rând pe rând, demisia din funcție.

”E un moment important pentru comunitatea noastră, pentru că, spunea cineva, trebuie să îi dau dreptate, în Lugoj nu politicienii câștigă alegerile, ci comunitatea își alege reprezentantul. Astăzi, eu, împreună cu cei 17 consilieri locali, ne-am asumat o mare responsabilitate. Este o mare onoare pentru mine să fiu primarul municipiului Lugoj. Dar, înainte de toate, știu la ce m-am înhămat, și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință ca această maximă responsabilitate să o duc la bun sfârșit”, a declarat Călin Dobra.

Fost subprefect de Timiș, ulterior președinte al Consiliului Județean Timiș, Dobra a candidat și câștigat postul de primar la ultimele alegeri locale.

La ședința festivă de sâmbătă au fost prezenți Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Alfred Simonis, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, respectiv Mihai Ritivoiu, prefect de Timiș.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

E gata, tramvaiele circulă din nou pe Calea Stan Vidrighin

Au trecut aproape trei ani de când circulația tramvaielor pe Calea Stan Vidrighin a fost…

48 de minute ago

Sorin Grindeanu, pe șantierul autostrăzii cu tuneluri pentru urși: ”Mobilizarea este una foarte bună și va continua să fie și mai bună”/FOTO

Pe șantierul tronsonului lipsă din autostrada Lugoj – Deva se lucrează, mobilizarea e bună, spune…

O oră ago

Victorie mare pentru Dumbrăvița, la „centenarul” lui Cosmin Stan

Etapa a X-a a Ligii a 2-a a consemnat o victorie importantă pentru CSC Dumbrăviţa,…

O oră ago

UPT, angrenată într-un proiect internaţional îndrăzneţ ce are ca temă implementarea simbiozei industriale

Într-o lume în care tranziția către o economie verde devine tot mai urgentă, proiectul CATALYST…

3 ore ago

SCM Timișoara se pregătește la Buziaș pentru Sibiu. Jucători răciți din cauza frigului din sala C. Jude

Prim-divizionara de baschet SCM Timişoara se antrenează astăzi și mâine la Buziaș și apoi pleacă…

3 ore ago

Pe data de 22 octombrie 2024, Economia circulară, în dezbatere la Timișoara

Timișoara va găzdui conferința CIRCULARIO, organizată de Cancelaria Prim-Ministrului și PIVOT-C, în colaborare cu Primăria…

4 ore ago