Economic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va premia cele mai bune companii din județ, la o nouă ediție a Topului Firmelor

Prima zi a lunii noiembrie aduce, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, cea de-a 31-a ediție a Galei Excelenței În Afaceri – Topul Firmelor Din Județul Timiș, eveniment simbol al elitei afacerilor timișene. 15.854 firme au îndeplinit criteriile de eligibilitate pentru a fi cuprinse în clasament.

Realizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș conform unei metodologii unice și unitare la nivel național, pe baza informaţiilor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2023 reunește 15.854 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 38.419 care au depus la termen bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.865 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Totodată, 188 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Ca în fiecare an, CCIA Timiș acordă unor companii, organizații sau instituții premii aniversare pentru momente importante din viața acestora și premii speciale pentru realizări de excepție.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic, personalități ale mediului academic și cultural, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media.

Invitații se vor bucura de un dineu de gală și de momente artistice de excepție oferite de Corul și Orchestra Filarmonicii Banatul Timișoara și de Școala de Dans Magnum Team.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

UVT oferă studenților și absolvenților oportunitatea unui loc de muncă, la o nouă ediție a Career Days

Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă ediție a unuia dintre cele mai apreciate…

2 ore ago

Weekend ploios în Vest, dar și în restul țării

Vreme de tomană în weekend cu multe precipitații. Meteorologii anunţă că, de vineri până sâmbătă,…

4 ore ago

Primul meci, primul derby. Fetele de la Lugoj joacă pe terenul campioanei

După 5 luni revenim la fileu. O nouă ediție a campionatului de volei Divizia A1…

6 ore ago

UPT se implică serios în proiecte de combatere a efectelor schimbărilor climatice

Eveniment important internațional sub egida UPT, care dorește să ofere soluții pentru un viitor mai…

9 ore ago

Ne pregătim de Festivalul Național de Folclor ”Tradiții la Români”, ediția a XI-a. Peste 25 de nume răsunătoare ale folclorului românesc vin la Timișoara

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează a XI-a ediție a Festivalului Național…

9 ore ago

Bătăuş de copii, recompensat de AUR, peste rând, cu un loc de consilier local la Buziaş/Video

Un fost antrenor de lupte din Buziaş, dat afară din club, după ce a bătut…

10 ore ago