Afaceri

CCIA Timiș organizează o misiune economică timișeană la World Expo Osaka 2025

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură organizează în perioada 22 iunie – 5 iulie 2025 o nouă misiune economică în Japonia dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre cele două țări, în contextul Expoziției Mondiale care va avea loc la Osaka, în perioada 13 aprilie-13 octombrie 2025.

Misiunea economică oferă oamenilor de afaceri români oportunitatea de a-și extinde activitatea pe piața niponă și nu numai, prin contactarea expozanților din întreaga lume și participarea la multiplele evenimente din cadrul expoziției.

Pe lângă întâlnirile cu expozanții, programul cuprinde și întrevederi cu oficialii români și niponi prezenți în Pavilionul României, prilej de promovare a companiei și de obținere de informații și contacte de afaceri utile. Expo Osaka are ca temă „ Designing Future Society for Our Lives”. Cele trei teme secundare ale expoziției „Saving Lives”, „Empowering Lives” și „Connecting Lives” subliniază contribuția statelor la atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă. Se așteaptă participarea a peste 150 de țări și 25 de organizații internaționale, precum și vizita a peste 28 de milioane de vizitatori.

Pavilionul României, denumit „The Romanian Magic Box-Creativity and Interactivity” este construit sub deviza sustenabilității și reprezintă un model de dezvoltare bazată pe reciclare și reutilizare.

Pentru o experiență unică, companiile timișene vor avea și un program de vizitare a obiectivelor turistice aparţinând culturii și civilizaţiei nipone: Tokyo, Kyoto, Kamakura.

Costul deplasării include: Intrare la World Expo Osaka, Transport cu avionul, Cazare 10 nopţi cu mic dejun inclus, Transfer aeroport-hotel-aeroport, Insotitor de grup.

Termen de confirmare este 05.05.2025. Relații suplimentare privind procedura de înscriere la telefon: 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, persoană de contact: Stana Stoianov.

 

Share
Published by
Marcel Hoster
Tags: cciatOsaka

Recent Posts

Colterm continuă probele la rece în mai multe zone din oraș

Societatea Colterm anunță că majoritatea traseelor de încălzire au fost încărcate cu succes în urma…

22 de minute ago

Greu, dar cu atât mai frumos! Timișoara a învins Constanța sub panou, după două reprize suplimentare

Nebunie de meci în Sala Constantin Jude, acolo unde SCM Timișoara a întâlnit „europeana” CSM…

57 de minute ago

Tehnică de epilare de ultimă generație la L’architect du Beaute! Un aparat de înaltă performanță, în premieră la Timișoara

L’architect du beaute continuă să fie un adevărat „trandsetter” în domeniul frumuseții în Vestul țării!…

2 ore ago

MINA Pop-Up se deschide joi, 3 octombrie, în Iulius Town. Ghidul muzeului va fi un avatar AI

Joi, 3 octombrie 2024, în Iulius Town, se deschide MINA Pop-Up, expoziția itinerantă a muzeului…

3 ore ago

Urmează a patra campanie de preluare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer organizată de RETIM împreună cu ADID Timiș

Deșeurile periculoase din menajer sunt extrem de nocive pentru mediul înconjurător și sănătății umane! Acestea…

3 ore ago