Politica

Disputa Grindeanu – Drulă, un nou episod. Social-democratul îl acuză pe USR-ist că nu a făcut nimic pentru județ

Parteneri de dispute de ani de zile, Sorin Grindeanu și Cătălin Drulă, continuă să se gratuleze reciproc cu ”analize”. Acum, social-democratul l-a făcut pe adversarul său ”parașutat” în Timiș, un deputat care nu ar ști după două mandate unde e Margina sau Coșava.

În urmă cu câteva zile, Drulă spunea la depunerea candidaturii sale cât de mulți bani a adus în județ, referindu-se mai ales la contractul de reabilitare a căii ferate, unul de peste un miliard de euro. Sorin Grindeanu a răspuns, vorbind despre investițiile aduse în Timiș de Ministerul Transporturilor.

”Nu sunt eu cel mai în măsură să spun despre ce am făcut, eu las oamenii să să vadă. Cred că se văd toate investiţiile, cel puţin ale Ministerului Transporturilor, dar nu doar, care s-au făcut în ultimii ani şi faptul că s-a mers şi s-a apăsat pe pedală astfel încât Timişul să primească ceea ce merită, adică aceste investiţii. Acum, dacă cineva vine şi cere votul timişorenilor pentru a treia oară, pentru că să nu uităm, domnul Drulă ar vrea să fie pentru a treia oară deputat de Timiş. Dacă îi spunem unde să vină, la Marginea sau la Coșava, s-ar putea să nu știe unde e acest loc, după 8 ani. După 8 ani de deputat de Timiș are dorința să ia încă 4 ani”, a declarat Grindeanu.

El l-a numit pe Drulă ”parașutat în Timiș”, menționând că nu a văzut la el niciun fel de preocupări pentru susținerea județului, în cele două mandate pe care le-a avut, dar nici când era ministrul al Transporturilor.

”Nu am nimic cu domnii aceştia paraşutaţi în Timiş. E treaba partidelor care îi propun, dar până la urmă ar trebui să apere interesele judeţelor care îi propulsează în Parlament. Nu am văzut la niciunul dintre ei în aceşti ani, cum e şi domnul Drulă, repet, domnul Drulă e parlamentar de Timiş din 2016, cum nu cred că o să văd nici în viitor preocupări deosebite pentru aceşti domni paraşutaţi în judeţul nostru, pentru bunăstarea judeţului, chiar şi când a ocupat funcţii importante în statul român, cum ar fi aceea de ministru al Transporturilor”, a mai menționat Sorin Grindeanu.

Referitor la ”parașutarea” de candidați în Timiș, social-democratul a spus că cine dorește poate verifica listele acestui partid și cele ale partidelor concurente.

”Eu vă rog să verificați listele Partidului Social Democrat. Nu știu, de prin 2004, de 20 de ani dacă am avut măcar un parlamentar care să nu fie din Timiș în 20 de ani și vă rog să vă uitați comparativ la ceilalți. Asta arată respect pentru timișeni, pe care noi considerăm că îl arătăm propulsând sau dorim să propulsăm în Parlament doar bănățeni timișeni”, a încheiat social-democratul,

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Primul eşec pentru fetele de la Lugoj a venit pe terenul lui Dinamo

Derby cedat. Dinamo își trece în cont a treia victorie a sezonului, în timp ce…

35 de minute ago

“Timișenii n-au uitat cine s-a făcut preș pentru Dragnea”! Cătălin Drulă, atac devastator la Sorin Grindeanu

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă afirmă că succesorul său în funcţie, Sorin Grindeanu, este…

48 de minute ago

Nicio surpriză! SCM Poli pierde la Vaslui

Runda a opta a Ligii Naționale de handbal a adus a patra înfrângere externă, din…

57 de minute ago

Reabilitarea căii ferate Lugoj – Timișoara a ajuns la 12% din total

Constructorul spaniol care se ocupă de reabilitarea căii ferate între Lugoj și Timișoara Est a…

19 ore ago

Călin Dobra a depus jurământul pentru funcția de primar al Lugojului

De sâmbătă, Lugojul nu mai este un oraș neguvernat de un primar numit și ales…

20 de ore ago

E gata, tramvaiele circulă din nou pe Calea Stan Vidrighin

Au trecut aproape trei ani de când circulația tramvaielor pe Calea Stan Vidrighin a fost…

21 de ore ago