Politica

Politicienii trimiși de PSD Timiș la alegerile parlamentare și-au depus candidaturile la Palatul Administrativ. Grindeanu și Dogariu cap de liste/FOTO

În garnitură completă, cu Sorin Grindeanu, Alfred Simonis, Eugen Dogariu și Titu Bojin în prim-plan, candidații Partidului Social Democrat Timiș la alegerile parlamentare au venit la Palatul Administrativ pentru depunerea candidaturilor și a listelor de semnături. Reprezentanții formațiunii politice spun că sunt hotărâți să câștige alegerile în cel mai vestic județ al țării.

Astăzi, odată cu depunerea candidaturilor, noi spunem și ceea ce vrem să facem în județul Timiș, și anume, să câștigăm alegerile. Să fim pe locul întâi. E ținta noastră. E un lucru absolut posibil pentru că avem cea mai bună listă. Avem pe listă oameni care au și experiență, dar sunt și oameni noi, iar ceea ce propunem noi, ca de fiecare dată, este seriozitate, implicare și realizarea proiectelor pe care le avem ca țintă pentru următorii patru ani”, a declarat Sorin Grindeanu, numărul unu al PSD Timiș la lista pentru Camera Deputaților..

Șeful de filială, Alfred Simonis, a lăsat funcția de parlamentar, pentru a conduce județul de pe postul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Așadar, o întoarcere acasă pentru a susține comunitatea. Iar mesajul său a scos în evidență faptul că cei care vor candida pentru PSD la alegerile parlamentare sunt chiar oameni ai locului, nu ”Parașutați”.

”Avem o listă de candidați competenți, așa cum spunea și Sorin, și nu în ultimul rând, aș spune că suntem până în acest moment, din ceea ce s-a vehiculat în spațiul public, singurul partid care propune candidați locali, oameni politici din Timiș pentru alegerile parlamentare din Timiș. Toate celelalte forțe politice au candidați parașutați de la București. Aceștia deschid lista USR, deschid lista la PNL, dar și la alte partide. Prin urmare, ne propunem să câștigăm alegerile cu candidați din Timiș și să facem foarte multe lucruri bune în continuare împreună”, a spus Alfred Simonis.

Pe lista celor aleși de PSD să obțină voturile cetățenilor sunt candidați care au demonstrat în ultimii ani implicare pentru județ, mai spune Simonis.

Avem o listă care e deschisă la Senat de senatorul Eugen Dogariu, iar la Camera Deputaților de Sorin Grindeanu. Avem o echipă de candidați care au demonstrat în acești ultimii ani implicare și realizări în ceea ce înseamnă atragerea de investiții importante în județul Timiș. Avem garanția că parte dintre ei se vor afla la masa deciziei în continuare la București, acolo unde e nevoie de determinare și forță pentru a atrage investiții. În județul Timiș avem garanția că vom implementa proiecte care sunt în diferite faze în acest moment, dar și altele noi.”, a mai subliniat liderul social-democrat.

Astfel, PSD Timiș a decis ca prima poziție pe lista de la Camera Deputaților va fi ocupată de Sorin Grindeanu, în prezent deputat de Timiș și ministru al Transporturilor, în timp ce locul doi îi revine lui Sebastian Răducanu, actual senator și secretar executiv al PSD Timiș. Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al organizației județene, va ocupa locul trei, iar Marius Stoian, primarul comunei Birda, se va afla pe poziția a patra.

La Senat, lista este deschisă de Eugen Dogariu, senator și prim-vicepreședinte al PSD Timiș, în timp ce pe locul doi e plasat fostul și actualul PSD-ist, Titu Bojin, fost președinte al Consiliului Județean Timiș și fost președinte al filialei locale a social-democraților. După ce a fost dat jos de pe funcție, el și-a încercat forțele în alte partide, cu puțin succes electoral.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Zilele Carierei, mega evenimentul pregătit de UPT, gata de start

Tinerii, studenți sau absolvenți, sunt îndemnați să-și pregătească CV-urile pentru cel mai mare târg de…

48 de minute ago

Fundația Comunitară Timișoara anunță lansarea unei noi ediții a proiectului RO Bike Valley

Fundația Comunitară Timișoara oferă, prin apelul de proiecte RO Bike Valley, pentru școlile, organizațiile și…

2 ore ago

Proiectul de reabilitare a zonei Sinaia are toate aprobările. Documentația intră la vot

Încă una dintre dorinţele actualei administrații e tot mai aproape de a fi realizat. Primarul…

2 ore ago

Fără emoţii! CSM Lugoj a trecut clar de Piteşti

Etapa a doua a ligii de elită din voleiul feminin a consemnat şi o întâlnire…

3 ore ago

Condusă la pauză de ultima clasată, SCM Poli s-a trezit la timp şi a întors soarta partidei

Niciun meci fără emoţii, acesta pare a fi sloganul echipei de handbal SCM Pioli Timişoara,…

3 ore ago