Administratie

Proiectul autostrăzii Timișoara – Moravița, pe repede înainte. Data limită pentru depunerea ofertelor pe lotul 2 e 4 noiembrie

Data limită pentru depunerea ofertelor la licitația necesară construcției lotului 2 al  autostrăzii Timișoara – Moravița este 4 noiembrie 2024, a anunțat Cristian Pistol, directorul general al CNAIR. Vă reamintim că data limită pentru depunerea ofertelor pe primul lot este 11 noiembrie.

Pentru construcția lotului Jebel – Moravița, de 33,49 km, sunt alocate, prin Programul Transport (PT) maximum 4,23 miliarde de lei (fără TVA) și 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție).

Contractul prevede construcția mai multor structuri și utilități pe acest lot un pod, în lungime de 560 m, peste CF124 (Timișoara – Resița) și peste DN58B, un nod rutier pe DN 58B (Voiteg), un nod rutier la Moravița, două spații de servicii, două parcări de scurtă durată, un Centru de Întreținere și Coordonare (CIC).

Toate spațiile de servicii și parcările de scurtă durată vor fi dotate cu infrastructura necesară amplasării unor stații pentru încărcarea autovehiculelor electrice (minimum 6 stații electrice în fiecare facilitate).

Pe data de 11 noiembrie 2024 este stabilit termenul limită pentru depunerea ofertelor necesare construcției și primului lot al autostrăzii Timișoara – Moravița.

Construcția Lotului 1 (RemeteaMare – Jebel) are alocată suma de 5,65 miliarde de lei, fără TVA (sumă asigurată prin PT) și o perioadă de 48 de luni (12 luni, proiectare și 36 de luni, execuție).

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

UPT inovează din nou și lansează programul de masterat în Calcul Cuantic

Prestigiu, profesionalism, inovație. Având tradiția primului calculator construit într-o instituție de învățământ superior din România…

9 minute ago

Prefectul de Timiș e supărat pentru lipsa unui primar: ”Situația de la Lugoj este inacceptabilă”

Lugojul, rămas din nou fără primar, îl face nemulțumit pe prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu.…

29 de minute ago

Partide, liste, candidaţi. Cine ar putea fi noii parlamentari de Timiş

În general, la alegerile parlamentare se votează partidul şi mai puţin omul. Lucru care s-a…

3 ore ago

DesFacerea Lumii, expoziția artiștilor Anca Benera și Arnold Estefan, eveniment marca Art Encounters, ajunge în premieră la Timișoara

Fundația Art Encounters prezintă publicului expoziția duo-ului artistic Anca Benera și Arnold Estefán, DesFacerea Lumii,…

3 ore ago

Schimbare de program la centrul de colectare a deșeurilor din Moşniţa Nouă

Primăria Moşniţa Nouă anunţă o modificare a programului la centrul de colectare a deșeurilor.  Astfel,…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 3 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 03.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago