Cultura

Târgul Cărții a deschis primul magazin din Timișoara. O nouă locație pentru iubitorii de lectură

Târgul Cărții, cel mai mare anticariat din România, își deschide porțile pentru iubitorii de lectură din Timișoara. Rețeaua de magazine deja existente în București se extinde cu cel de-al cincilea, fiind primul deschis în partea de vest a țării.

Începând din 15 octombrie, timișorenii sunt așteptați în noul magazin Târgul Cărții. Acesta este poziționat central, în Piața Victoriei nr. 8 și se întinde pe o suprafață de 100 metri pătrați.
Anticariatul este deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 21:00, sâmbăta de la 10:00 la 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00.

Toți cei care vor călca pragul magazinului vor putea descoperi o gamă variată de titluri, cărți de anticariat, în limba română sau în limbi străine, dar și volume noi de la edituri de renume. Aproximativ 15.000 de titluri vor fi disponibile pe rafturile din noul magazin, în ofertă se vor regăsi inclusiv discuri de vinil.
Cu această ocazie, toți cititorii, indiferent de vârstă și interese, fie ei colecționari sau persoane care caută o carte la un preț foarte bun, vor avea ocazia să se plimbe printre rafturi și să descopere bestselleruri, cărți pentru copii, cărți de dragoste, literatură clasică, cărți fantasy și mystery, cărți de specialitate, cărți pe care le pot face cadou și cărți de care să nu se mai despartă niciodată. Magazinul va fi aprovizionat constant, iar clienții vor avea la dispoziție o serie de categorii selectate cu grijă, în funcție de interese, astfel încât să poată identifica cu ușurință titlurile de care au nevoie.

Timiș, printre județele fruntașe la citit 
Anticariatul Târgul Cărții și-a creat un renume în rândul iubitorilor de carte, atât online, cât și fizic. De altfel, Timiș se numără printre primele trei județe în care s-au comandat cele mai multe cărți și viniluri în 2023. Peste 4.000 de comenzi au fost livrate cu succes clienților Târgul Cărții din acest județ, iar cele mai vândute titluri au fost din categoriile Cărți polițiste și romane thriller, Istoria lumii și Cărți pentru copii.
Timișorenii care vor veni în magazinul Târgul Cărții din Piața Victoriei nr. 8 vor putea cumpăra cărți la prețuri convenabile și vor putea utiliza pentru plata produselor inclusiv cardurile cadou, cultural și ajutor educațional marca Edenred.
Cei care caută cărți rare, cărți cu autograf sau prime ediții sunt și ei invitați să viziteze magazinul. Însă, aici se pot găsi și numeroase cărți noi ce provin din lichidările de stoc ale editurilor și care pot fi achiziționate la prețuri foarte mici.

Despre Târgul Cărții
Încă din anul 2012, când s-a lansat anticariatul online Târgul Cărții, ne-am propus să valorificăm cartea tradițională și să scoatem la lumină titluri remarcabile. În prezent, pe website se găsesc peste 100.000 de titluri, ce tratează domenii de interes variate, cărți publicate de numeroase edituri prestigioase din Romania.

Obiectivul Târgul Cărții este de a promova arta și știinta prin intermediul multitudinii de cărți noi și vechi oferite spre vânzare – pagini de beletristică, tehnică, enciclopedii, dicționare, critică și studii, carte pentru copii și altele.

Îți mulțumim pentru atenție și timpul acordat.
Suntem deschiși la întrebări sau interviuri suplimentare.
Toate cele bune!

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Les Films de Cannes à Timișoara se întoarce la finalul lunii octombrie la cinematografele Victoria şi Timiş

Les Films de Cannes à Timișoara revine între 31 octombrie și 3 noiembrie, la Cinema…

25 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 16 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

AUR Timiş a depus listele pentru alegerile parlamentare. Fostul şef al Camerei de Conturi, Florin Popovici, poziţie semieligibilă

Singura poziţie cu adevărat eligibilă a AUR Timiş, locul I la Camera Deputaţilor, va fi…

11 ore ago

Dominic Fritz: “Este o mentalitate de milițieni politici care sunt puși să îi pedepsească pe cei care sunt corecți în fața românilor”

Făcând o comparaţie între tensiunile din Piaţa Unirii  din Bucureşti şi propriile sale bătălii din…

13 ore ago

Au venit bosniacii la Margina. Se lucrează pe bucata lipsă de pe A1

Constructorul care va realiza ultimii kilometri lipsă din autostrada Lugoj - Deva are activitate pe…

16 ore ago

Deșeurile de la Săcălaz, adunate pe terenurile Primăriei. Prefectul de Timiș anunță controale/FOTO

În comuna periurbană Săcălaz se înregistrează o situație extrem de gravă, deșeurile comunității sunt adunate…

16 ore ago