Social

Traficant de droguri, prins și închis de oamenii legii

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 29 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

În dimineața de 9 octombrie, au fost puse în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la un bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc.

În fapt, din cercetări a reieșit că, în perioada iulie – octombrie 2024, persoana în cauză ar fi inițiat și dezvoltat în scopul comercializării, o cultură de canabis outdoor, pe o suprafaţă de teren agricol de aproximativ 100 de metri pătrați, înconjurată de vegetaţie deasă, situată în apropierea oraşului Deta, județul Timiş.

În urma perchezițiilor, a fost descoperită și ridicată cultura de canabis, formată din plante aflate în diverse stadii de dezvoltare, însumând aproximativ 15 kilograme, aproximativ 200 de grame de muguri de canabis, mai multe plicuri ce conțineau semințe de canabis, un grinder, un cântar electronic, aproximativ 800 de pliculeţe goale destinate ambalării drogurilor, peste 94.000 de lei și peste 4.200 de euro.

La data de 9 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar, în cursul aceleiași zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Maşini, începând de la 251 de lei bucata, scoase la vânzare prin licitaţie de Timpark

Timpark organizează o licitaţie de vânzare a unor vehicule fără stăpân sau abandonate pe terenuri…

12 minute ago

Trafic restricţionat în Buziaş, în perioada 11-14 octombrie. Se desfăşoară Festivalul Papricaşului

Primăria Buziaș anunţă că traficul rutier pe str. Principală din oraş va fi restricționat de…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Primăria Timișoara scumpește curentul de la stațiile de alimentare electrică a autovehiculelor

Municipalitatea timișoreană anunță că este nevoită să crească tarifele practicate la stațiile de alimentare cu…

16 ore ago

Auchan România la aniversarea de 18 ani: peste 440 de magazine, prețuri mici și acțiuni de anvergură pentru un comerț sustenabil

Cunoscuta și apreciata rețea comercială Auchan a ajuns la 18 ani de la deschiderea primului…

16 ore ago