Politica

USR Timiș a depus listele cu candidații pentru alegerile parlamentare/FOTO

Luni a fost ziua aleasă de cei de la USR Timiș pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în decembrie. Cu principalii membri propuși pentru Camera Deputaților și Senat, în frunte cu Dominic Fritz, primarul Timișoarei și liderul formațiunii în județ, aceștia au intrat în lupta electorală.

La ora 11, cu dosarele sub braț, reprezentanții partidului au intrat la Biroul Electoral Județean. Cu speranțe mari, spun aceștia, și cu dorința de a câștiga cât mai multe voturi și a da jos guvernul PSD – PNL, așa cum a spus Cătălin Drulă, pus pentru a doua oară, după alegerile din mandatul precedent, primul pe lista pentru Camera Deputaților.

Dominic Fritz spune că vrea să aducă în prim plan valorile Banatului. De asemenea, el cere și ca impozitele Banatului să rămână în Banat.

Suntem astăzi aici la Prefectura din Timișoara pentru a depune candidaturile USR pentru Parlamentul României. Am venit cu o echipă puternică și am venit pentru că credem că schimbarea a începută la Timișoara, trebuie să fie adusă în Timișoara, din Timiș și la București. Mă prezint astăzi aici și în calitate de primar al Timișoarei și în calitate de președinte USR Timiș, și împreună cu o echipă cu care vrem să aducem valorile Banatului în Parlamentul României. Valorile respectului, a cinstei, a respectului pentru lege și, bineînțeles, un mare, mare, o mare mare adiție pentru investiții în timișoreni și în timișeni. Eu cred că această echipă cu care sperăm că vom primi încrederea timișenilor în decembrie ne vom bate și mai mult pentru descentralizarea României, pentru un Banat puternic, pentru banii să, pentru ca banii să rămână aici Timișoara, în Timiș.  Eu chiar cer și oficial să trăim din impozitele pe venit, să rămână aici la nivel local. Din păcate, din ce în ce mai mult, Guvernul încearcă să ne mai ia din banii munciți aici. Doar anul acesta am pierdut estimativ 150 de milioane de lei ce nu am mai primit din probele pe impozitul pe venit și împreună cu echipa noastră de parlamentari vom face o forță puternică pentru interesele Timișoarei și ale Banatului, la București, în Parlamentul României”, spune Fritz.

Colegul său Cătălin Drulă, deputat de Timiș, spune că principalul scop al votului este ca să fie dată jos de la guvernare alianța PSD – PNL, iar pentru aceasta e nevoie de toate voturile timișenilor.

”Cred că e bine că încă avem emoții, ți le le simț mentul când n-o să ne mai avem. Probabil că nu ne mai împinge ceva înainte. Mi-aduc aminte acum opt ani, tot așa în octombrie, când am început acest proiect care astăzi a ajuns la maturitate. Gândul de a da speranța României, orice rundă de alegeri, de fapt, este despre asta, despre speranță. Nu mergem la vot doar ca să trimitem niște oameni acolo, doar ca să schimbăm, ne unim cu alții doar ca să îndeplinim un act formal și cu speranța de mai bine. Speranța de mai bine a României în acest moment este înlăturare a guvernării PSD-PNL. Ar fi un dezastru ca această guvernare să continue în această formulă care a distrus economia, a aplecat justiția, a făcut rău și contra-reforme în toate domeniile, au sugrumat mediul privat, au pus noi taxe și impozite în cârca celor care muncesc de dimineață până seara pentru a putea înlătura această guvernare”, a spus Drulă.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Servietă suspectă pe strada Paul Chinezu. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului

La data de 14 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost…

2 ore ago

S-a răsturnat cu mașina și apoi nu a vrut să sufle în fiolă. Bonus, nu avea carnet

Polițiștii din cadrul Politiei Orașului Deta, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă…

3 ore ago

ADID şi RETIM anunță programul de spălare a pubelelor în săptămâna 14-19 octombrie

ADID Timiș anunță programul de spălare a pubelelor destinate deșeurilor reziduale în zonele de colectare…

4 ore ago

UniHack se pregăteşte de o nouă ediţie. Au început înscrierile pentru competiţia internaţională ce se desfăşoară sub egida UPT

Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din Timișoara) organizează a VI-a…

4 ore ago

Pascotă pierde titlul național după 22 de ani. Noul campion este… Pascotă

Regele a murit, trăiască regele! Tânărul pilot Patrick Pascotă preia ștafeta de campion național de…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 14 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 14.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

7 ore ago