Categories: Alte sporturi

13 cu noroc pentru handbalişti

Politehnica Municipal a câştigat, astăzi, meciul disputat acasă cu Dinamo Braşov.  Vacanţa recent încheiată pare să le fi dat timişorenilor timpul necesar pentru rezolvarea problemelor din apărare.

Ziua de 13 nu a fost una cu ghinion pentru handbaliştii timişoreni. Politehnica a dispus, fără probleme, în etapa a noua a Ligii Naţionale, de Dinamo Municipal Braşov. Alb-violeţii s-au impus pe parchetul sălii „Constantin Jude”, cu scorul cu 27-22, după ce la pauză au avut avantaj dublu, 14- 7. Cei mai buni marcatori ai Politehnicii au fost Alexandru Şimicu, cu 8 puncte, urmat de Ilie Vaidasigan şi Alexandru Gălan, fiecare cu 5 reuşite. De partea cealaltă, Voica a înscris de cele mai multe ori, şi a adus 7 puncte Braşovului.

„Nu a fost chiar un meci fără emoţii. Dinamo e o echipă incomodă, ne aşteptam să fie greu, mai ales că am avut acelaşi ţel: victoria. Cu toate acestea cred că am meritat să câştigă”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul Politehnicii. Otto Hell a mărturist şi că vacanţa recent încheiată i-a oferit posibilitatea de a rezolva problemele din apărarea echipei sale. „Am muncit în vacanţă, am încercat să facem jocul să meargă mai bine. Am adoptat o apărare mai avansată, iar acum am avut foarte multe mingi recuperate şi am reuşit să anihilăm atacul adversarilor. De acum, fiecare meci îl abordăm cu determinare. Dacă mai adunăm puncte, scăpăm de presiunea retrogradării”, a încheiat Hell.

Oaspeţii brşaoveni şi-au recunoscut înfrângerea: „Poli a făcut un joc bun. Al nostru a fost unul al disperării, pentru că riscăm să retrogradăm. Am avut un joc fără culoare, direcţie sau idei.” a spus la final antrenorul handbaliştilor braşoveni, Eliodor Voica. Următorul meci al timişorenilor este programat în deplasare, la Universitatea Cluj.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago