O reţetă foarte uşor de făcut, care nu vă ţine în bucătărie mai mult de un sfert de oră. Pentru patru porţii delicioase nu aveţi nevoie decât de 400 g paste, trei roşii, doi ardei, din care unul poate fi iute, şi câţiva căţei de usturoi. Sare, piper şi rozmarin se adaugă după gust.
Se pun pastele la fiert, cu un pic de ulei şi un strop de sare. Respectaţi instrucţiunile de fierbere de pe pachet, apoi scoateţi pastele şi puneţi-le să se scurgă. Între timp, curăţaţi şi tăiaţi mărunt usturoiul, iar ardeiul faceţi-l rondele subţiri. Roşiile se taie felii întregi şi se pun la copt, într-o tigaie fără ulei, pe o parte şi pe alta, timp de trei minute. Luaţi o tigaie mai mare şi puneţi în ea pastele scurse, pe care adăugaţi trei linguri de ulei, preferabil de măsline. Când pastele încep să sfârâie, puneţi piper, rozmarin, ardeiul tăiat şi roşiile coapte. Amestecaţi cu grijă, lăsaţi pe foc încă două minute şi adăugaţi usturoiul. După încă două minute, e gata! Poftă bună!
Se strâng rezultatele negative. Mai ales pe teren propriu. CSC Dumbrăviţa se află la al…
Teatrul Național din Timișoara organizează în perioada 4-10, respectiv 19-20 decembrie 2024, o nouă ediție…
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că înainte de finalul anului în curs se va finaliza…
Pe data de 21 noiembrie a avut loc Gala Performeri din Sănătate, ediția 2024, desfășurată…
Expert Forum, organizație membră a Coaliției Vot Corect, organizează un centru de informare și asistență…
Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă ediție a „Maratonului de Antreprenoriat”. Evenimentul are…