O reţetă foarte uşor de făcut, care nu vă ţine în bucătărie mai mult de un sfert de oră. Pentru patru porţii delicioase nu aveţi nevoie decât de 400 g paste, trei roşii, doi ardei, din care unul poate fi iute, şi câţiva căţei de usturoi. Sare, piper şi rozmarin se adaugă după gust.
Se pun pastele la fiert, cu un pic de ulei şi un strop de sare. Respectaţi instrucţiunile de fierbere de pe pachet, apoi scoateţi pastele şi puneţi-le să se scurgă. Între timp, curăţaţi şi tăiaţi mărunt usturoiul, iar ardeiul faceţi-l rondele subţiri. Roşiile se taie felii întregi şi se pun la copt, într-o tigaie fără ulei, pe o parte şi pe alta, timp de trei minute. Luaţi o tigaie mai mare şi puneţi în ea pastele scurse, pe care adăugaţi trei linguri de ulei, preferabil de măsline. Când pastele încep să sfârâie, puneţi piper, rozmarin, ardeiul tăiat şi roşiile coapte. Amestecaţi cu grijă, lăsaţi pe foc încă două minute şi adăugaţi usturoiul. După încă două minute, e gata! Poftă bună!
SCM USV Timişoara nu a pierdut timp odată cu finalul sezonului competiţional. Campioana ţării la…
„De Crăciun ne-am luat raţia de libertate” era un celebru mesaj/slogan al Revoluţiei din 1989. O…
Primăria Timișoara pregătește dosarele pentru obținerea finanțării europene, respectiv a autorizației de construire pentru reabilitarea…
PPC Energie și PPC Energie Muntenia își actualizează platformele online de comunicare cu clienții. Astfel,…
Primăria Timișoara are din această săptămână patru cinematografe funcționale în subordine. Ultimul reabilitat și redevenit…
Consilierii locali timișoreni au aprobat, luni seara, în ultima ședință de plen a anului, proiectul…