O reţetă foarte uşor de făcut, care nu vă ţine în bucătărie mai mult de un sfert de oră. Pentru patru porţii delicioase nu aveţi nevoie decât de 400 g paste, trei roşii, doi ardei, din care unul poate fi iute, şi câţiva căţei de usturoi. Sare, piper şi rozmarin se adaugă după gust.
Se pun pastele la fiert, cu un pic de ulei şi un strop de sare. Respectaţi instrucţiunile de fierbere de pe pachet, apoi scoateţi pastele şi puneţi-le să se scurgă. Între timp, curăţaţi şi tăiaţi mărunt usturoiul, iar ardeiul faceţi-l rondele subţiri. Roşiile se taie felii întregi şi se pun la copt, într-o tigaie fără ulei, pe o parte şi pe alta, timp de trei minute. Luaţi o tigaie mai mare şi puneţi în ea pastele scurse, pe care adăugaţi trei linguri de ulei, preferabil de măsline. Când pastele încep să sfârâie, puneţi piper, rozmarin, ardeiul tăiat şi roşiile coapte. Amestecaţi cu grijă, lăsaţi pe foc încă două minute şi adăugaţi usturoiul. După încă două minute, e gata! Poftă bună!
[nggallery id=29]
O femeie nu a mai ajuns acasă miercuri dimineața, fiind omorâtă chiar pe trecerea de…
Anul 2025 a fost unul de excepție pentru Politehnica Timișoara, care se numără printre cele…
Cea mai bună echipă din C7 a rămas fără antrenor... Vrând/nevrând este o veste bună…
Episodul 2 din seria „De ce nu funcționează România” În România, incompetența nu este o…
Cu exact 36 de ani în urmă, la Timișoara mureau primii oameni pe altarul libertăţii.…
Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.12.2025, unde se vor executa reparaţii…