Categories: Sport

Flacăra din Făget şi-a pârjolit adversarii din Liga a IV-a

1. Flacăra Făget     17      12      5        0        48 – 9          41      +17

Flacăra Făget este singura echipă neînvinsă din Liga a IV-a Timiş. Echipa pregătită de Oli Trandu a avut un parcurs aproape perfect, cu 12 victorii şi cinci rezultate de egalitate.

Cu o apărare de invidiat (doar nouă goluri primite în 17 jocuri) şi un atac de invidiat (48 de goluri), Flacăra Făget a câştigat aproape fiecare joc extrem de lejer. Experienţa lui Oli Trandu şi-a spus cuvântul, acesta reuşind să-şi motiveze foarte bine elevii. Fostul jucător al Politehnicii a beneficiat şi de aportul unor jucători valoroşi pentru acest nivel. Îi amintim aici pe Iacob, Gălan, Telescu, Berceanu, Glava, Deac sau Coca, toţi aceştia cu jocuri şi la un nivel mai înalt. „Sunt mulţumit de parcursul echipei pe care o antrenez, mai ales că nu am înregistrat nicio înfrângere, ceea ce spune multe despre felul în care ne-am pregătit. Succesul este comun. Mă refer aici la aportul conducerii, al băncii tehnice şi al jucătorilor, care au înţeles foarte bine că la Făget dorim cu toţii să facem performanţă. Marian Trăiculescu, preşedintele clubului, a avut grijă să nu ducem lipsă de nimic”, ne-a declarat Oli Trandu. Obiectivul formaţiei din Făget este extrem de clar: promovarea. Făgeţenii se bucură şi de sprijinul primăriei. Berceanu, Coca şi Deac sunt cei mai buni marcatori de la Flacăra Făget, cei trei reuşind să înscrie împreună de 29 de ori. Berceanu (foto) este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori, cu 11 goluri, pe locul doi se clasează Coca (10 goluri), iar pe ultima treaptă a podiumului se află Deac. „Nu ştiu câte plecări vor fi în această iarnă, dar probabil că vor pleca câţiva jucători. În funcţie de posibilităţi, dorim să achiziţionăm cel mult patru jucători”, a mai spus Oli Trandu.

I-am cerut lui Oli Trandu să întocmească un top al celor mai buni jucători din Liga a IV-a Timiş, care să includă fotbalişti ai altor echipe, nu ai celei pe care o antrenează. Acest top va fi întocmit, pe rând, de toţi antrenorii din Liga a IV-a, iar la final vom reuşi să identificăm, astfel, pe cei mai valoroşi jucători din acest eşalon.

În viziunea lui Oli Trandu, clasamentul celor mai buni cinci jucători arată în felul următor: Călin Bota (Juventus Pişchia); Puşcaşu (Timişul Şag); Nicolescu (AS Dumbrăviţa); Silaghi (Poli 2002); Briciu (Pobeda Dudeştii Vechi).

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

6 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

8 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

9 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

9 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

10 ore ago