Arhiva pentru eticheta: flacara faget

Flacara Faget vrea sa-l readuca pe Florin Dobre

Florin Dobre a avut un retur de campionat foarte reuşit în tricoul lui Juventus Pişchia. Mijlocaşul central s-a evidenţiat prin multe pase decisive, dar şi prin marcarea a zece goluri. Evoluţia bună din retur a făcut ca Dobre să reintre în vederea echipelor mai importante din Banat. Una dintre ele este Flacăra Făget, care joacă acum în Liga a III-a.

Adrian Savoiu lasa Flacara Faget din cauza „portavocii” lui Vali Velcea

Adrian Săvoiu a părăsit banca tehnică a celor de la Flacăra Făget, după ce a pierdut în ultima etapă cu 1-6 pe terenul lui Poli II Timişoara. Nu acest rezultat umilitor pare să fie motivul pentru care Săvoiu a aruncat prosopul, ci faptul că cineva se tot băga în echipa pe care a antrenat-o până la sfârşitul săptămânii trecute.

Flacara Faget si Millenium Giarmata dau fotbalisti la nationala Under 18

Millenium Giarmata şi Flacăra Făget investesc în juniori, iar rezultatele acestei politici încep să se vadă. Fiecare dintre cele două formaţii se laudă cu un jucător selecţionat în naţionala Under 18, pregătită de fostul internaţional Ovidiu Stângă, secondat de timişoreanul Sorin Brîndescu. Romică Corlăţeanu (foto), un mijlocaş de bandă minion de la Millenium Giarmata, şi

Sorin Gheju a debutat pentru Flacara Faget

Flacăra Făget şi Juventus Pişchia merg cap la cap în lupta pentru câştigarea seriei. Ambele echipe s-au impus în ultima etapă de sâmbătă, la scoruri categorice în jocurile disputate în deplasare. Adrian Săvoiu şi-a întărit compartimentul ofensiv printr-un transfer de senzaţie, Sorin Gheju semnând cu trupa din Făget.

Top