Categories: AfaceriSocial

Spectacol de sărbătoare pentru Aquatim

Opera din Timişoara a fost rezervată, luni seară, de societatea Aquatim, care le-a pregătit angajaţilor şi colaboratorilor o adevărată surpriză, în preajma sărbătorilor de iarnă: un spectacol cu corul, orchestra şi ansamblul de balet ale ORT, urmat de un recital susţinut de Traian Jurchelea şi „Virtuozii Banatului” şi de colinde şi dansuri cu ansamblul de tineret „Timişul”.

„De-a lungul anilor am creat o tradiţie la Aquatim, de a ne cinsti colegii şi de a le mulţumi partenerilor şi colaboratorilor noştri, prin organizarea unui spectacol de Crăciun. Consider că fiecare îşi are rolul şi aportul său important la succesul companiei şi de aceea ne face plăcere să petrecem împreună, măcar o dată pe an, câteva clipe deosebite în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă. Doresc să transmit, şi pe această cale, clienţilor, salariaţilor, colaboratorilor şi partenerilor noştri Sărbători Fericite şi un An Nou plin de bucurii şi împliniri”, spune Ilie Vlaicu, director general Aquatim.

Cei prezenţi în sală au fost impresionaţi de spectacol. „Ţine de firescul lucrurilor ca, la sfârşit de an, de Sărbători, angajaţii unei firme, instituţii, societăţi, să fie laolaltă, aşa cum familiile se strâng laolaltă, de Sărbători. Într-o lume în care normalitatea a devenit o raritate, gestul conducerii Aquatim de a-şi invita colegii şi colaboratorii, pentru câteva ore, sub acelaşi acoperiş, unde se cântă muzică de calitate şi unde, apoi, se ciocneşte un pahar de vin, merită salutat. Şi imitat. Mai mult, o astfel de întâlnire are un efect subsidiar:sporeşte încrederea oamenilor în anul care vine”, spune Robert Şerban. „Face parte din tradiţia societăţii şi creează un sentiment de apartenenţă la grup şi de respect faţă de salariaţi”, a declarat, la rândul lui, Petre Bold. „Consider că este un semn de respect şi mulţumire a conducerii societăţii faţă de angajaţi pentru seriozitatea şi devotamentul cu care îşi practică meseria an de an”, consideră Oana Hortopan.

Share
Published by
Artemia Simeria

Recent Posts

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

7 minute ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

9 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

10 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

11 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

15 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

16 ore ago