Categories: SportUltima ora

Uhrin: „Trebuie sa castigam acasa!”

Poli întâlneşte duminică Universitatea Craiova. Deşi se află abia pe locul 13, team-managerul lui Poli avertizează că oltenii nu şi vor vinde ieftin pielea.

Alb-violeţii sunt pregătiţi de meciul din etapa a XXI-a a Ligii I şi sunt decişi să continue performanţele reuşite în primele două etape de la reluarea campionatului. Cu un lot din care lipseşte doar Alexandru Curtean, Dusan Uhrin va pregăti meciul printr-o tactică mai defensivă, menită să-i anihileze pe adversarii ce construiesc jocul, cum ar fi Dorel Stoica. „Nu ne aşteaptă un meci uşor. Întâlnim o echipă construită foarte ofensiv, care, deşi a adunat doar un punct de la reluarea campionatului, nu înseamnă că a jucat rău. Ne bazăm pe aceeaşi tactică: trebuie să câştigăm acasă! Noi poate că vom adopta o tactică mai defensivă decât de obicei. Nu ştiu dacă vom evolua cu doi sau trei atacanţi. Mă voi hotărî în dimineaţa meciului. Trebuie să câştigăm meciul, nu ne interesează doar un punct”, a declarat antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin.
La un meci dificil se aşteaptă şi team-managerul grupării de pe Bega, Daniel Stanciu, care spune că adversarii nu trebuie subestimaţi. „Nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de locul 13 pe care îl ocupă Craiova. Este o echipă ce a marcat multe goluri în deplasare şi are jucători buni precum fraţii Costea, Prepeliţă sau Stoica. Craiova e aproape de retrogradare şi îşi va vinde scump pielea la Timişoara”, a declarat Stanciu Meciul Poli-Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 18, pe arena „Dan Păltinişanu”. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport şi Radio Timişoara.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

9 ore ago