Categories: Sport

Uhrin: „Au contat absentele din formula de start”

Dusan Uhrin e mulţumit de remiza albă obţinută din meciul cu Steaua. „Am făcut tot ce s-a putut”, a declarat la finalul partidei tehnicianul ceh.

Poli a abordat partida cu numeroase absenţe în echipa de bază: Zicu şi Bourceanu suspendaţi, Ricketts şi Goga accidentaţi. Dusan Uhrin s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în partida de sâmbătă. „În primul rând, trebuie să laud suporterii, care au fost fantastici, ne-au susţinut şi sunt sigur că o vor face şi în continuare. În final suntem mulţumiţi cu un punct, Steaua putea să ne dea gol, însă şi noi am avut ocazii. Laud jucătorii, pentru că în ultimele 20 de minute s-a văzut că-şi doresc să câştige. S-a făcut tot ceea ce s-a putut, bine că suntem la un punct de locul întâi. Au contat problemele pe care le-am avut în formula de start. Ne-a lipsit întreaga linie mediană, dar jucătorii care i-au înlocuit pe absenţi au reuşit să-şi îndeplinească sarcinile. Ne aşteaptă un drum lung, trebuie să fim răbdători”, a spus, la finalul meciului, tehnicianul alb-violeţilor. De partea cealaltă, Sorin Cârţu a recunoscut că Steaua a pierdut lupta pentru fruntea clasamentului: „M-a mulţumit jocul prestat, atitudinea şi agresivitatea au fost bune, cu excepţia a zece minute (65-75), când am fost evazivi. În rest, am avut jocul sub controlul nostru. Steaua a fost superioară, dar ei au avut şi gândul la acest meci nul, la posibilitatea de a elimina un adversar din lupta pentru primele două locuri. Nu mă mulţumeşte rezultatul, ne scoate din lupta pentru Champions League”. Poli poate recupera avansul de un punct pe care îl are Oţelul în acest moment, dacă alb-violeţii câştigă meciul cu Astra. Şi, bineînţeles dacă liderul pierde sau obţine doar un punct în derby-ul cu ocupanta locului trei, FC Vaslui.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

16 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

17 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

17 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

18 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

19 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

20 de ore ago