Categories: Social

Sexi-consiliera, neeligibila pentru fonduri europene

Manechinul Bianca Jurcă, angajată a mamei ei la Oficiul pentru IMM-uri Timiş, a rămas cu buza umflată! Nu-şi va putea face salon de înfrumuseţare pe bani europeni.

Experţii independenţi desemnaţi de Ministerul Dezvoltării Regionali şi Turismului n-au fost deloc sensibilizaţi de calităţile Biancăi Jurcă şi au considerat că proiectul depus de ea pentru obţinerea de finanţare europeană nu corespunde. Ei au respins solicitarea de 122.000 de euro pentru un salon de înfrumuseţare. Bianca Jurcă poate contesta decizia. Reprezentanţii ADR Vest spun că n-au niciun amestec în acest refuz. „Experţi independenţi desemnaţi de minister au realizat o analiză tehnico-financiară, în urma căreia proiectul nu a fost depus spre finanţare. Solicitantul poate contesta decizia la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului”, a declarat Miruna Vitcu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest, citată de realitatea.net. Potrivit acesteia, decizia a fost luată înainte de izbucnirea ultimului scandal în care a fost implicată Bianca Jurcă. Aceasta a realizat un pictorial sumar îmbrăcată, considerat nepotrivit cu postura ei, de angajată a Oficiului pentru IMM-uri. De-a lungul timpului, manechinul timişorean nu a fost deloc străin de scandaluri. Inclusiv locurile ei de muncă anterioare – şef de cabinet la Prefectura Timiş sau consilier al lui Valeriu Tabără şi Alin Popoviciu – au fost contestate. În prezent, Jurcă lucrează la o instituţie condusă chiar de mama ei, pe un contract pe perioadă determinată, care va expira, se pare, în luna august. Tânăra a declarat că nu intenţionează să demisioneze, pentru că în România există „probleme mai importante decât chiloţii” ei.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

O oră ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago