Arhiva pentru eticheta: bianca jurca

craft

Sesiune de informare privind finanțările disponibile în perioada 2022-2027, la CCIA Timiș

Sesiune de informare privind finanțările disponibile în perioada 2022-2027, la CCIA Timiș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează joi, 14 iulie, cu incepere de la ora 9.00, în Sala Dunarea, la Centrul Regional de Afaceri  Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, o sesiune de informare și prezentare a programelor de finanțare pentru perioada 2022-2027. Evenimentul este structurat pe paneluri în cadrul cărora vor fi

„Burlacul” Sergiu Barboni revine la prima dragoste / FOTO

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. „Burlacul” Sergiu Barboni confirmă, astfel că, din această primăvară, va juca din nou fotbal, în Liga a III-a. Înainte să fie manechin, Barboni a fost fotbalist la Auxerre Lugoj, iar antrenorii spun că avea șanse să reușească și în acest domeniu.

Barboni si Cazacu: doua variante, acelasi scandal

Sergiu Barboni și Cătălin Cazacu reacționează, după scandalul în care u fost implicați sâmbătă dimineață. Fostul, respectiv actualul iubit al manechinului Bianca Jurca s-au luat la pumni în clubul Zambara, fiind nevoie de intervenția poliției, pentru calmarea spiritelor. Barboni spune că a fost agresat fără niciun motiv. Cazacu susține, pe de altă parte, că i s-ar fi făcut avansuri!

Top