Categories: SocialUltima ora

Bordel de apartament, inchis de DIICOT

Un bordel clandestin dintr-un bloc de pe Calea Martirilor a fost închis, joi dimineaţă, de procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată. Una dintre fetele care „lucrau” aici avea doar 16 ani. Proxenetul mai are o condamnare pentru trafic de minori în Italia.

Blocul de pe Calea Martirilor nr. 27 devenise, în ultimele luni, un furnicar, spre exasperarea locatarilor. Clienţii aşteptau la rând în faţa apartamentului cu numărul 13, pe scări, fără nicio jenă. Vecinii n-au mai suportat şi au scris pe uşă „Bordel”. Asta nu l-a intimidat deloc pe Cosmin Radu, de 30 de ani, „capul”afacerii. Bărbatul a ieşit anul trecut din închisoare, după ce a fost condamnat, în Italia, la o pedeapsă de şapte ani, pentru trafic de minori. Împreună cu fratele său, el a dus în Italia, la Genova, mai mulţi minori pe care i-a pus să fure din magazine. În acest caz, potrivit procurorilor DIICOT, Radu mai are de executat doi ani de detenţie. Întors acasă, Cosmin Radu s-a apucat, din nou, de „lucru”. La începutul anului a racolat două fete între care o minoră, pe care le-a obligat să se prostitueze. „I-a promis tinerei în vârstă de 23 de ani, din Vaslui, că se va căsători cu ea, dar, motivând că trebuie să strângă bani pentru nuntă, a pus-o să se prostitueze, racolând-o şi pe sora minoră a acesteia, în vârstă de 16 ani”, a spus procurorul Mircea Andreş, şeful DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara. Bărbatul a închiriat un apartament, după care a postat anunţuri de mică publicitate, prin care oferea serviciile sexuale ale fetelor, pentru sume cuprinse între 50 şi 100 de lei. Anchetatorii spun că tinerele aveau, zilnic, între 15 şi 20 de clienţi, dar, uneori, numărul acestora ajungea şi la 30. În fiecare seară, banii erau încasaţi de Radu.
DIICOT a intrat pe fir şi a trimis un investigator sub acoperire la bordelul de pe Calea Martirilor. Acesta avea 200 de lei marcaţi, cu care a plătit show-ul erotic pe care îl solicitase. „Banii au fost găsiţi în portmoneul proxenetului”, a mai declarat Mircea Andreş.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

14 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

15 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

17 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

17 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

18 ore ago