Categories: Poli TimisoaraSport

Marian Iancu il foloseste pe Claudio Zambon pe post de pisica neagra

Marian Iancu nu renunţă la războiul cu Mircea Sandu şi spune că preşedintele FRF nu va scăpa pentru ce a făcut Politehnicii Timişoara. Mahărul clubului timişorean, cum ne-a obişnuit de fiecare dată când este prins cu musca pe căciulă, face un slalom presărat cu cristiane ce l-ar face invidios şi pe celebrul schior Alberto Tomba.

„Preşedintele Mircea Sandu a distrus fotbalul în jumătatea asta de ţară. Tot el a reuşit să distrugă Piteştiul, a distrus Universitatea Craiova, a încercat să facă la fel cu Timişoara, dar noi suntem foarte puternici şi e mai greu. Nu va scăpa atât de uşor cu ce ne-au făcut. Sportiv nu se mai poate întâmpla nimic, dar avem alte căi de atac. Nu înţeleg ce are el cu fotbalul românesc de vrea să-l distrugă. Nu se poate lăuda cu absolut nimic. Cei din federaţie au fost mai experimentaţi decât noi, nu am ştiut cum să ne apărăm în faţa unui astfel de atac. Justiţia elveţiană va arăta, mai devreme sau mai târziu, cine a avut dreptate, pentru că nu am renunţat încă la acest proces”, a spus Marian Iancu la GSPTV. Marian Iancu îl scoate de la naftalină şi pe Claudio Zambon, un personaj terminat din cauza datoriilor. Pentru cel care a împrumutat clubul timişorean cu mai multe milioane de euro în şase ani, principalul vinovat în cazul legat de datoriile făcute publice de Finanţele din judeţul Timiş este Claudio Zambon. “Dacă vor continua să abuzeze de puterea lor, noi, cei de la BkP, nu vom sta cu mâinile în sân şi ne vom cere dreptatea în instanţă. Am văzut că în ultimele zile s-au mai liniştit. În spatele acestei acţiuni se află nişte oameni apropiaţi ai lui Zambon, iar timişorenii ştiu acest lucru şi de aceea nu le va merge. Sper să le vină mintea la cap, să intre în legalitate, pentru că Poli e un club puternic şi va supravieţui şi acestui atac mârşav”, a mai spus Iancu.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 minute ago

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

13 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

14 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

16 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

17 ore ago