Arhiva pentru eticheta: mircea sandu

Liga I – Cum se transforma peste noapte un Rapid intr-un vehicul cu tractiune balegaroasa!

Liga I – Cum se transforma peste noapte un Rapid intr-un vehicul cu tractiune balegaroasa!

S-a făcut și asta! Chiajna revine/rămâne în prima ligă, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că meciul de baraj dintre ilfoveni și Rapid nu a avut fundament legal. Concordia, clasată pe locul 15 sezonul trecut, avea întâietate în fața rapidiștilor, care nu au obținut licența (bat-o vina!) pentru prima divizie. Deci, o nouă dovadă de competență pentru șefii fotbalului românesc!

Liga I – Mirciulica si Mitica, file de poveste sau final de epopee?

Șefii fotbalului încearcă să salveze U Cluj și Rapid de la retrogradare, adică să facă ei cumva ca obținerea licenței să fie obligatorie doar pentru echipele calificate în cupele europene. Culmea e că, în funcție de ce echipe primesc sau nu licența, chiar și Bistrița, retrogradată sportiv și matematic în acest moment, dar care a primit din punct de vedere legal licență pentru prima divizie, mai poate rămâne în Liga I. E posibilă chiar invitarea unei echipe a Craiovei în Liga I în sezonul viitor.

Mesaj de la Druckeria: „Fotbalul ne leaga pe toti”

Membrii Asociaţiei Druckeria îi taxează din nou pe șefii fotbalului mioritic, prin intermediu unuil mesaj original. „Fotbalul ne leagă pe toţi” este mesajul transmis de suporterii alb-violeți, care țin să le ureze un sincer „La Mulţi Ani” angajaţilor DNA, care s-au ocupat şi de activitatea lui Mircea Sandu şi Mitică Dragomir.

Iancu pierde in fata lui Sandu la TAS in privinta neacordarii licentei!

Marian Iancu primeşte lovitură după lovitură din partea forurilor sportive internaţionale. După ce FIFA a somat Poli printr-o adresă trimisă pe adresa FRF, a urmat o nouă informare, de această dată din partea Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv. TAS demontează ingineria financiară a lui Iancu şi găseşte fondată neacordarea licenţei.

Dragomir i-a cerut spaga lui Iancu, Sandu le-a stricat afacerea!

S-a lămurit, în sfârșit, misterul iubirii fără margini dintre Marian Iancu și Dumitru Dragomir. Au dezlegat această enigmă procurorii DNA, care explică astfel și de ce Mircea Sandu, preşedintele FRF, a devenit ţinta şefului de la Poli. Totul e scris, negru pe alb, într-un proces-verbal întocmit la sfârşitul lunii iunie.

Sandu si Dragomir, cercetati de DNA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, şi preşedintele Ligii Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, alături de alţi oameni de fotbal, sunt urmăriţi penal, pentru abuz în serviciu. Totul a pornit de la o sesizare a lui Adrian Mititelu, care a reclamat dezafilierea echipei sale, Universitatea Craiova.

Mircea Sandu daunează grav fotbalului de performanta

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a decis, la începutul acestei săptămâni, fără nicio justificare, desfiinţarea campionatului Under 16. Mircea Sandu, preşedintele forului fotbalistic român, a demonstrat din nou, pentru cei care mai aveau dubii, că nu are nicio intenţie să promoveze performanţa în fotbalul românesc.

Marian Iancu il foloseste pe Claudio Zambon pe post de pisica neagra

Marian Iancu nu renunţă la războiul cu Mircea Sandu şi spune că preşedintele FRF nu va scăpa pentru ce a făcut Politehnicii Timişoara. Mahărul clubului timişorean, cum ne-a obişnuit de fiecare dată când este prins cu musca pe căciulă, face un slalom presărat cu cristiane ce l-ar face invidios şi pe celebrul schior Alberto Tomba.

Sandu: „Duru va merge la TAS si va sustine neacordarea licentei”

DNA încearcă să facă lumină în fotbalul românesc. Procurorii anticorupţie au deschis o anchetă, la audieri fiind chemaţi Vasile Avram, şeful arbitriilor, Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi Gigi Becali, patronul Stelei. “Naşul” spune că declaraţia sa de la care a pornit totul se referea la un caz petrecut acum patru ani.

Top