Categories: Sport

Propunere din Timisoara: Dinamo, rusinea Romaniei, trei ani out din Europa

Cine ne face de râs în cupele europene să nu participe timp de trei ani la nicio competiţie internaţională. Pe scurt, aceasta este propunerea făcută de Cantemir Pârva, membru în conducerea PNL Timiş, dar şi fost membru al galeriei lui Poli Timişoara.

În mod evident, demersul vizează noua „performanţă” a lui Dinamo Bucureşti, care a „reuşit” să piardă ambele manşe din play-off-ul Europe League în faţa modestei Vorskla Poltava. De altfel, Dinamo a devenit o specialistă în astfel de eşecuri, încă de la 17 Nentori încoace. „Nu sunt convins că se poate face acest lucru, că are forme legale. Dar vreau să strâng în Timişoara semnături pentru acest demers. Să fie o propunere venită de la Timişoara. Dacă UEFA se opune unei astfel de eliminări din cupele europene, propun o depunctare în campionat a echipelor care ne fac de râs în cupele europerne. De exemplu, de zece puncte. Culmea, Dinamo e lider în România, fără să fi primit vreun gol. Rezultatele din cupele europene mă fac să-mi pun întrebări vizavi de modul în care Dinamo obţine aceste rezultate pe plan intern”, ne-a declarat Cantemir Pârva, iniţiatorul ineditului demers. El mai spune că iniţiativa nu o vizează explicit pe Dinamo, ci toate echipele româneşti care fac România de râs în cupele europene. „Problema este că doar Dinamo este în stare să producă asemenea contra-performanţe”, a mai spus Pârva. (sursa foto: stl.ro)

Share
Published by
Iulia Avram
Tags: dinamo

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

8 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

9 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

11 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

12 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

13 ore ago