Categories: Poli Timisoara

Poli spera sa marcheze repede si sa castige duminica

Poli întâlnește, în etapa a șasea a ligii secunde, pe Gaz Metan Turnu Severin. Alb-violeţii se aşteaptă la un joc închis din partea oltenilor, care vor dori să nu primească gol nici în această partidă. Ambele formaţii se află la egalitate de puncte, 11, însă Severinul e pe primul loc, iar Poli pe trei.

Antrenorul Valentin Velcea vrea ca rezultatele pozitive să continue şi după meciul cu Ceahlăul. “Am avut o partidă bună în Cupa României, a fost un joc care ne dă speranţe. Fiecare din componenţii echipei a înţeles şi a respectat ce am cerut. Au văzut şi ei că atunci când se întrebuinţează la maximum pot să obţină rezultate şi să etaleze un joc frumos şi eficient. Am încredere că vom juca la potenţial maxim”, a spus tehnicianul alb-violeţilor. Referitor la partida de duminică, Velcea e convins că oltenii vor avea un joc închis. “Ne aşteaptă un joc greu, întâlnim o echipă care până acum nu a primit gol. Sperăm să fim noi cei care vom înscrie cât mai multe goluri şi să luăm cele trei puncte. Vom întâlni o formaţie bine organizată, cu jucători experimentaţi în esalonul secund, unii dintre ei au activat şi în prima divizie. Cred că şi-au păstrat spiritul oltenesc şi se vor agăţa de orice pentru a obţine ceva. Severinul este o candidată la promovare, o recomandă rezultatele de până acum, dar campionatul e lung şi vom vedea dacă va ţine pasul. Mă aştept să se apere, nu ştiu ce echipă are curajul să joace deschis la Timişoara, poate Bihorul şi Ceahlăul, şi aţi văzut ce s-a întâmplat”, a declarat Valentin Velcea. Cu gândul la cele trei puncte pornesc şi jucătorii Timişoarei. “Va fi un meci dificil, vom înfrunta o echipă cu acelaşi număr de puncte ca şi noi. Este o formaţie bună, are jucători care au mai fost şi la FCM Târgu Mureş şi au promovat. Sperăm să le dăm noi primul gol şi să-i batem”, a spus Laszlo Sepsi. Meciul Poli Timişoara- Gaz Metan Severin se joacă duminică, de la ora 11. Partida va fi arbitrată la centru de Teodor Crăciunescu (Râmnicu-Valcea), asistat la cele două tuşe de Constantin Mihai Cantemir (Voila) şi Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş).

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

15 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

19 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

19 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

20 de ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

20 de ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

21 de ore ago