Categories: Pe surse

Porno-primarul Muia, cu un pas in UNPR

Caravana racolărilor demarată la nivel local de organizaţia judeţeană a UNPR a ajuns şi la Chevereşu Mare. O comună aflată la aproximativ 20 de kilometri de Timişoara şi păstorită de primarul PSD cu nume predestinat: Marcel Muia.

Potrivit mai multor surse, fiecare organizaţie judeţeană a UNPR are promisiunea guvernamentală a câte un milion de euro pentru racolări de primari de la Opoziţie. Banii nu se dau în buzunar, ci pe investiţii în comunele unde edilii acceptă transferul la UNPR. Revenind la Chevereşu Mare, mai multe surse spun că primarul ar fi bătut deja palma cu liderii UNPR, urmând să candideze pentru acest partid la următoarele alegeri. Numele lui Muia este legat de un mare scandal sexual petrecut cu patru ani în urmă. Atunci fosta lui soţie a descoperit mai multe poze în care Muia apărea în ipostaze intime cu o tânără, angajată la Primăria Lugoj. Fosta soţie a lui Muia a făcut publice pozele compromiţătoare, spre marele haz al tuturor celor care îl cunosc pe primar, şi nu numai. Plecarea lui Muia din partid este cumva surprinzătoare, el fiind un apropiat al lui Ilie Sârbu. El a participat, de altfel, la nunta lui Victor Ponta cu Daciana Sârbu. Oricum, un mare câştig pentru Ion Răducanu şi filiala pe care o conduce! (sursa foto: redesteptarea)

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

O oră ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

2 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

4 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

6 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

7 ore ago