Categories: Poli Timisoara

Jucatorii lui Poli, lectie de caracter

După problemele abătute asupra Politehnicii, jucătorii au acum un motiv mare de bucurie: au învins Steaua. Alb-violeţii au demonstrat că meritau să joace în primul eşalon.

Fotbaliștii lui Poli au vrut să arate că vor şi pot. Şi au reuşit. Alex Curtean, deşi nu a înscris contra Stelei, a fost cu mult peste nivelul arătat până acum și a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei. „A fost un meci extraordinar, în care echipa a jucat foarte bine, publicul a fost minunat, totul a fost perfect. Am demonstrat încă o dată că avem caracter. Am fost mai motivaţi ca ei şi am fost primii la orice minge. Putea fi scorul mult mai mare. La meciurile mari mă motivez mai mult, sper să reuşesc acest lucru şi cu echipele mai mici.Vom fi tot mai buni în următoarea perioadă şi aşteptăm anul viitor. Suntem jucători de prima ligă, dar din păcate anul acesta evoluăm în eşalonul secund”, a spus Curtean. „Cred că nu se pune problema dacă am meritat sau nu această victorie. E o victorie mare, mai ales că e împotriva unei echipe cu istorie, care nu arată aşa cum se vorbeşte de ea la televizor. Am făcut un meci mare şi sper să o ţinem tot aşa. Nu suntem o echipă de liga a doua, am demonstrat-o sportiv sezonul trecut, dar ni s-a luat acest drept”, a spus Laszlo Sepsi. Marcatorul primului gol s-a declarat foarte fericit la finalul partidei: „Fiecare meci e dificil, dar suntem foarte fericiţi. E un sentiment minunat să dai gol pe teren propriu, alături de public. E o victorie mare pentru noi, mai ales după tot ce s-a întâmplat”, a afirmat Tosaint Ricketts. De atmosfera senzaţională de pe „Dan Păltinişanu” s-a bucurat şi unul dintre oaspeţi, împrumutat de Poli la Steaua. „Este o perioadă mai rea pentru noi, suntem într-o formă mai slabă. M-am simţit bine la revenirea mea la Timişoara, le mulţumesc suporterilor că m-au aplaudat. Îmi este dor de Poli, am avut un sezon bun aici. Mi-aş fi dorit să fiu în tabăra gazdelor, am rămas cu sufletul la Timişoara”, a spus Stefan Nikolic.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

10 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

12 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

13 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

14 ore ago

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare…

14 ore ago

A sărit de la etajul 2 sperând să scape de polițiști însă a ajuns… la spital

Fuga are picioare scurte, spune un vechi proverb care se aplică perfect și în acest…

15 ore ago