Arhiva pentru eticheta: curtean

Campania de transferuri de la Poli, esec total! Bulgarul Sarmov, cel mai bun exemplu

Campania de transferuri de la Poli, esec total! Bulgarul Sarmov, cel mai bun exemplu

Apele sunt tulburi la Poli Timişoara, după demisia lui Dan Alexa. Mulţi jucători sosiţi în această vară au contracte mult mai mari decât cei care au dus greul promovării, deși sunt total ieşiţi din formă, nepregătiţi fizic sau supraponderali. Campania de transferuri orchestrată de Daniel Stanciu pare să fie un adevărat fiasco.

Petre Musat, amenintat de Daniel Stanciu cu sanctiuni drastice

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Daniel Stanciu, a anunțat, după meciul cu FC Botoșani, că vor fi luate măsuri drastice împotriva unor angajați ai clubului. Este vorba de cei/cel care s-a(u) ocupat de vizarea carnetelor de joc ale lui Artean și Curtean, cei doi fotbaliști timișoreni (plus unul de la Botoșani) din cauza cărora fost amânat startul partidei de luni seara cu 30 de minute.

Dinamo, made in Timisoara!

„Oriunde, numai la Dinamo Bucureşti nu”, sunt vorbe care au devenit istorie când vorbim despre trecerea timişorenilor şi în special a poliştilor la fostul club al miliţiei. Prezentul şi viitorul lui Dinamo Bucureşti stă în ghetele fotbaliştilor timişoreni, în timp ce Poli moare câte puţin în fiecare zi.

Goga, Sepsi, Luchin si Curtean – ultimele perle din lotul lui Poli

În doar două luni, Poli a rămas fără cei mai importanţi jucători din lotul cu care a terminat sezonul trecut pe poziţia secundă în Liga I. Au mai rămas, totuşi, câţiva jucători de valoare pentru care se bat echipele importante din campionat. Fundaşii Luchin şi Sepsi sunt în vizorul celor mai importante echipe din Bucureşti, dar şi în atenţia celor de la FC Vaslui sau Astra Ploieşti.

Magera, apt pentru Debrecen

Poli se reîntregeşte. Patru jucători se află în faza de recuperare, după ce au suferit diverse accidentări. Primul care reia antrenamentele este Lukas Magera, urmat de Bourceanu. Curtean revine în lotul alb-violet la finele lunii, în timp ce Mansour va relua pregătirile abia în martie.

Top