Categories: Afaceri

Velcea pregateste un meci sigur

Poli înfruntă joi Steaua, în cadrul optimilor Cupei României. Cu un lot afectat de accidentări, Valentin Velcea crede totuşi că Poli poate elimina formaţia roş-albastră, dacă jucătorii se vor concentra la maximum.

Poli înceracă să treacă de „obstacolul” Steaua, pentru a putea spera în continuare la Cupa României şi, automat, la un loc în cupele europene. „Înfruntăm o formaţie puternică, dar care trece printr-o perioadă nefastă. Dacă vom fi 100% mobilizaţi şi vom forma un grup vom reuşi să învingem Steaua şi să mergem mai departe în cupă. E drumul cel mai scurt să jucăm în cupele europene şi, de ce nu, o nou promovată să joace în cupe. Situaţia în lot e tristă, dar avem jucători care pot suplini lipsurile şi cred în potenţialul lor. E un meci important pentru toţi timişorenii. Nu cred că vom avea jucători în teren care să nu aibă ambiţie. E nevoie de o altă atitudine, specială, la fel cum e şi meciul de joi. Vom încerca să facem un joc sigur, dar asta nu înseamnă că vom sta la cutie. Vom ataca de fiecare dată când vom avea ocazia”, a spus antrenorul alb-violeţilor, Valentin Velcea. „E clar că este un meci foarte important, în care trebuie să arătăm mult mai bine decât în oricare partidă de până acum. Steaua, chiar dacă e într-o pasă proastă, poate face un meci bun. Oaspeţii pornesc cu prima şansă, dar nu cred că e de ajuns. Important e cum joci, important e să câştigi. Sper să rămână fără gol înscris şi după meciul cu noi”, a declarat Alexandru Curtean.
Team-managerul lui Poli, Daniel Stanciu, a afirmat şi el că o victorie ar fi benefică nu doar pe plan sportiv, ci şi pentru imaginea clubului. „Trebuie să demonstrăm că nu valoric, sportiv am fost retrogradaţi. Steaua are prima şansă şi va încerca să-şi asigure un loc în cupele europene. Până acum ne-am mobilizat foarte bine la meciurile importante şi aşa va fi şi joi. Acest meci captează atenţia publicului şi a mass-media, iar noi am pregătit o surpriză celor care sunt aproape de Poli. Indiferent de scorul final, importantă este imaginea pe care o lăsăm”, a declarat Daniel Stanciu.
În partida cu Steaua, Poli nu se va putea baza pe Zăgrean, accidentat, iar Tameş, Scutaru, Dăruială şi Belu sunt deocamdată incerţi. Confruntarea Poli-Steaua are loc joi, de la ora 20,45, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

48 de minute ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

59 de minute ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

4 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

5 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

6 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

8 ore ago