Categories: SocialUltima ora

Cazier de tata incestuos: trei condamnari si ani de puscarie

Lucian Pop, bărbatul de 38 de ani din Beregsău Mare acuzat de propria soră că şi-a violat fiica, este un caz tipic de infractor recidivist. Bărbatul a intrat la puşcărie de trei ori, iar în prezent este cercetat și într-un alt dosar penal.
Povestea lui Lucian Pop o ia razna la 13 ani. Elev în clasa a şasea, acesta decide să abandoneze şcoala. „Demisionez de la şcoală”, îşi amintesc fraţii lui că le-a spus părinţilor. Apoi s-a înhăitat cu cine nu trebuie. La 17 ani spărgea maşini. A fost prins şi condamnat, prima dată în viaţa lui. Acum, Lucian Pop spune că era un adolescent rebel şi de vină a fost anturajul. Câţiva ani mai tîrziu, a fost condamnat din nou, pentru furt calificat. S-a întâmplat în 1999. Deja era tatăl fiicei pe care acum a violat-o. Este şi unul dintre motivele pentru care soţia sa a decis să divorţeze. Asta, pe lângă faptul că abuza de alcool şi era violent, povestesc rudele. Nu s-a învăţat minte şi, în 2003, a intrat din nou la „răcoare”, pentru violare de domiciliu. Şi pentru acest fapt are explicaţii: „Am fost la mătuşă-mea acasă. Fostul ei concubin a chemat poliţia”, susţine Pop. În total a făcut patru ani de puşcărie. Şi nu s-a oprit. În urmă cu trei ani a început să se iubească cu o minoră. Ea avea puţin peste 16 ani. El, 35. Din dragostea lor s-a născut, când mama era încă minoră, un băieţel care acum de apropie de vârsta de doi ani. Luna trecută, în urma bătăilor insuportabile, femeia l-a părăsit pe Pop. Şi i-a făcut şi plângere penală, bărbatul fiind cercetat pentru „loviri şi alte violenţe”, potrivit Poliţiei Timiş. Ancheta este pe rol, chair dacă între timp părţile s-au împăcat.
După ce a fost ridicat de poliţie sub acuzaţia de viol şi incest, Lucian Pop este cercetat în stare de libertate. Procurorul de caz, Nicoleta Luca, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, consideră că individul nu reprezintă un pericol social.

Share
Published by
Alecsandra Stanici
Tags: lucian pop

Recent Posts

Sfârşit tragic pentru bărbat de 73 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10

Momente teribile luni dimineaţa în  jurul orei 10.30, la un bloc de pe Take Ionescu.…

11 minute ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

15 minute ago

Încă un primar din Timiş are interzis la candidatură. PNL-istul Daniel Florea nu va putea candida pentru Primăria Checea

Primarul suspendat al comunei Checea, Daniel Florea, nu va mai putea candida pentru un nou…

41 de minute ago

O timișoreancă a devenit dublă Campioană Balcanică la Culturism, și Campioană Absolută, la categoria ei de vârstă

Mădălina Stanca, o sportivă de 20 de ani din Timișoara a participat în weekend la…

2 ore ago

Susţinut de patru partide, Flavius Roşu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Şag

Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, şi-a depus, duminică, candidatura pentru un nou mandat de…

2 ore ago