Categories: Poli TimisoaraSport

Buia vrea sa salveze Baia Mare de la retrogradare cu Daminuta si Feraru

Romică Buia îi întinde o mână de ajutor lui Cristi Daminuţă, fotbalistul lui AC Milan care nu a mai fost vrut de Poli Timişoara sau de vreo echipă din Liga I. Foarte dăruit pentru fotbal, Daminuţă a dezamăgit însă şi a întărit o mai veche zicală conform căreia unii se nasc talente şi mor speranțe.
Daminuţă şi-a încercat norocul chiar şi în obscurul campionat al Republicii Moldova. Chiar dacă a evoluat în primul eşalon, la FC Tiraspol, el a făcut cunoştinţă cu terenuri de joc inferioare echipelor din România care joacă în cel de-al treilea eşalon, dar şi cu un nivel mult mai slab decât cel din Liga I. Capriciosul fotbalist nu s-a acomodat nici la FC Tiraspol, de unde a și plecat. Daminuţă a negociat iarna aceasta cu Poli Timişoara, dar conducerea clubului bănăţean se pare că nu a uitat de şedinţele foto făcute de jucător în tricoul lui Dinamo Bucureşti în urmă cu mai bine de un an.
FC Baia Mare, echipă antrenată de fostul polist Romică Buia, are ca obiectiv evitarea retrogradării. În lotul pregătit de Buia se mai regăsesc trei timişoreni, trei proveniţi de la LPS Banatul, generaţia juniorilor născuţi în 1994. Este vorba despre Steliano Filip, Alin Roman şi Samuel Feraru. Dintre aceştia, Steliano Filip ar putea pleca în Spania, la Getafe, unde a susţinut deja probe de joc. Alin Filip, în ciuda unei oferte de la Poli, şi-a prelungit pe încă doi ani şederea la Baia Mare, iar Samuel Feraru este la prima experienţă în tricoul echipei lui Buia. Feraru evoluează în linia mediană, iar în turul campionatului a fost piesă de bază la Mama Mia Becicherecu Mic, în Liga a III-a.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 30 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 30.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 minute ago

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

13 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

14 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

16 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

17 ore ago