Categories: Sport

Infrangere acasa pentru Danzio / FOTO

Zi nefastă în sala ″Constantin Jude″ și pentru baschetbalistele de la BCM Danzio. Fetele antrenate de Ljubomir Kolarevic au pierdut lamentabil întâlnirea cu CS Universitatea Alba Iulia, scor 58-75.

Ancuța Stoenescu a revenit, sâmbătă, la Timișoara, alături de noua sa echipă, CS Universitatea Alba Iulia. Una dintre cele mai bune jucătoare pe care le-a avut Danzio și-a reziliat, în această iarnă, contractual cu formația bănățeană, după ce, la începutul sezonului, a prins o perioadă mai slabă. Timișorencele au început în forță meciul și, după cum au jucat în primul sfert, se părea că vor avea o sarcină ușoară. S-a terminat 25-8 pentru gazde. Sfertul al doilea a fost ceva mai echilibrat, după ce ardelencele au înscris primele, printr-un coș de trei puncte al Taneishei Harrison. Biljana Pesovic înscrie cinci puncte pentru gazde, apoi Nadia Parker mai pune două în dreptul oaspeților. Echilibrul se rupe însă, jucătoarele din Alba Iulia trec la conducere, Ancuța Stoenescu reușește și ea o triță, iar sfertul al doilea se termină 14-9 pentru echipa vizitatoare. La pauza mare, Danzio conducea cu 34-22.
Sfertul al treilea începe cu un nou coș de trei al fetelor din Alba Iulia, după care timișorencele își adaugă la zestre alte cinci puncte. Se marchează de o parte și de alta, până la scorul de 44-30, înregistrat în minutul 24. Apoi Danzio nu reușeste să înscrie nici măcar un singur punct, în timp ce adversarele zboară pe teren, astfel că, în minutul 28, jucătoarele din Alba Iulia trec în avantaj, 45-44. Timișorencele se trezesc, recuperează spectaculos, ajung din nou în față, 51-49, dar cad din nou pe finalul sfertului, care se încheie cu un avantaj de două puncte pentru oaspete. Pe sfert, a fost 19-33 în favoarea Universității din Alba Iulia.
Sfertul al patrulea a fost dezastruos pentru jucătoarele lui Ljubomir Kolarevic. Acestea ratează din toate pozițiile, iar adversarele pun stăpânire definitiv pe joc. Per ansamblu, timișorencele au marcat numai cinci (!) puncte în ultimul sfert, în timp ce fetele din Alba Iulia au înscris de 20 de ori. S-a terminat 58-75, după un meci de coșmar pentru Danzio. Cele mai bune marcatoare pentru echipa timișoreană au fost Tiffany Brown, 19 puncte, și Biljana Pesovic, 18 puncte.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

3 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

4 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

4 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

5 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

6 ore ago