Categories: Social

„Suflet de mama”, pentru copii cu probleme

Asociația Școala Mamei Junior organizează, miercuri, 7 martie, un eveniment în spriinul unor copii cu mari probleme de sănătate. La acțiunea „Suflet de mamă” veți putea cumpăra lucrușoare care să vă bucure, iar banii vor fi folosiți în scopuri umanitare.

Acțiunea va avea loc între orele 16 și 20, la locul de joacă Noni, de la etajul al patrulea, la Bega Shopping Center. „Cooperativa mămicilor” a lucrat din greu, astfel că oferta de produse unicat este tentantă și variată: felicitări realizate prin tehnica quiling, bentițe, agrafe, broșe, cercei și rame foto, dar și torturi sau prăjituri. 60 copii de la Centrul Rainbow English au pregătit sute de flori din origami și alte materiale reciclabile spre a le scoate la vanzare. Toți copii care participă la acest eveniment vor avea parte de picturi pe față și modelare de baloane. Cei cu suflet mare și dare de mână pot face, de asemenea, donații directe.
Banii strânși în urma acestui evenimente vor ajunge la micuți greu încercați de soartă. Daria și David suferă de tetrapareză și au nevoie de câte 3.500 euro pentru fiecare terapie de recuperare în Ucraina. Rareș, un băiețel de șapte luni, din Bocșa, s-a născut prematur și a fost operat de hidrocefalie. Are nevoie de aproximativ 500 lei/lună, bani de transport și recuperare. Amelia are nevoie de radioterapie, care se face doar în Franța, însă tratamentul costă aproximativ 50.000 euro. David, care are cancer, vrea să-și încerce șansa în Israel, dar tratamentul său costă 95.000 euro. Vlad suferă de autism și are nevoie de aproximativ 1.000 lei/lună pentru diversele terapii pe care le urmează.

Share
Published by
Cristina Tomescu
Tags: ajutorcopii

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

23 de minute ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

34 de minute ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

7 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

7 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

8 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

10 ore ago