Categories: Partide

Boschetarii alunga conservatorii din sediul oferit de primarie

Primăria s-a milostivit și a dat un sediu Partidului Conservator Timiş. Liderul conservator Maria Grapini a refuzat oferta, pentru că imobilul în care ar trebui să-și desfășoare activitatea stă să cadă și e plin de boschetari.

Partidul Conservator este deținătorul unui adevărat record în ceea ce cererile depuse pentru primirea unui sediu de la primărie. După nu mai puţin de 16 solicitări depuse, consiliul local a decis să le dea conservatorilor un sediu pe strada… „Vasile Alexandri” nr. 1. Preşedintele PC Timiş, Maria Grapini, a refuzat însă categoric. „Să le fie ruşine celor de la primărie. Ne-au dat sediu unde este de ani de zile un cuib de boschetari. Vom refuza categoric sediul de pe Alecsandri nr. 1, am impresia că PMT vrea să facă reabilitarea acestei clădiri pe spatele nostru. Nu înţeleg de ce PNŢCD şi UNPR au sedii de toată frumuseţea şi pe noi ne-au băgat la şobolani”, a declarat Grapini. Aceasta e convinsă că CL Timișoara a oferit un asemenea sediu doar pentru ca partidul să nu se poată organiza în preajma alegerilor locale. În decembrie, PC a mai refuzat un spațiu alocat de primărie, deoarece imobilul era în litigiu. Purtătorul de cuvânt al municipalității nu comentează. „Este vorba despre o chestiune politică ce ţine de Consiliul Local Timişoara. Nu pot comenta nimic”, spune Flavius Boncea. PC rămâne, pentru moment, în clădirea Pasmatex, deţinută de Maria Grapini.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

45 de minute ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

59 de minute ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago