Orza, la brat cu Ciuhandu, pentru primarie

Adrian Orza şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Timişoarei. El va candida din partea Uniunii pentru Timiş (PNŢCD+FDGR), după ce Gheorghe Ciuhandu a ales să se retragă din cursă.

Adrian Orza a venit, luni, la Biroul Electoral Municipal însoţit de primarul Gheorghe Ciuhandu şi mai mulţi consilieri. „Îmi depun candidatura pentru funcţia de primar cu încredere în şansele mele, încredere care îmi este întărită şi de sondajele de opinie pe care le-am realizat. Am convingerea că voi câştiga funcţia de primar al municipiului Timişoara, deoarece reprezint cel mai bine schimbarea de generaţie pe care şi-a dorit-o domnul primar Gheorghe Ciuhandu.

În acelaşi timp, sunt cel mai în măsură să continui proiectele iniţiate în ultimii 16 ani şi care au oferit baza solidă de dezvoltare a Timişoarei de astăzi şi de mâine. Sunt cel mai tânăr candidat, dar am cea mai mare experienţă în administraţie, iar timişorenii ştiu acest lucru”, a spus Orza.

Gheorghe Ciuhandu îl va sprijini necondiţionat în campania electorală. „Schimbul de generaţii ar trebui să fie o prioritate, mai ales în politică. Din păcate, toate marile formaţiuni politice vin tot cu oameni din generaţia veche. Cei din generaţia mea, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, trebuie să lase loc unei generaţii mai tinere. De aceea, cu tot respectul şi cu toată încrederea pe care vi le port, îl propun pe Adrian Orza pentru funcţia de primar al Timişoarei.

Adrian Orza este omul care mi-a fost alături şi pe care m-am bazat în ultimii 12 ani, atât în calitatea sa de viceprimar, cât şi în cea de preşedinte al organizaţiei PNŢCD Timişoara. Spiritul inovator, experienţa în administraţie, pasiunea şi respectul pentru oameni şi nevoile lor fac din el alternativa cea mai potrivită, atât pentru schimbare, cât şi pentru continuitate”, a spus actualul primar.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

4 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

4 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

10 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

10 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

11 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

13 ore ago