Categories: Poli Timisoara

Tot neputinciosi in fata Luceafarului

Alb-violeții au coşmaruri când se gândesc la Luceafărul Oradea, o echipă care a debutat anul acesta în eşalonul secund. După ce, în tur, au pierdut lamentabil în faţa nou promovatei, jucătorii lui Poli promiteau că se vor răzbuna în retur. N-a fost să fie.

Cu o serie de fotbalişti experimentaţi în lot, Luceafărul Oradea s-a impus şi în retur în faţa lui Poli, în urma unui joc extrem de plictisitor. Cei 22 de jucători s-au chinuit efectiv să alerge pe teren, de parcă fotbalul ar fi un sport static. Puţinele sclipiri ale jucătorilor celor două formaţii s-au soldat cu goluri.

Primii au fost timişoreni, care au deschis scorul în minutul 40 prin Popovici, singurul polist care a convins cât de cât. Bucuria nu a durat prea mult, pentru că oaspeţii au egalat prin Blănaru, fostul atacant de la Millenium Giarmata.

A doua repriză a fost cel puţin la fel de plictisitoare ca şi prima, cu precizarea că oaspeţii au mai înscris o dată prin Neaga, în minutul 62. Degeaba au fost aruncaţi în teren Cârstea şi Adrian Popa, doi jucători ofensivi, pentru că Poli a evoluat tot fără vlagă, oaspeţii reuşind să se impună într-un joc care a trezit multe semne de întrebare în rândul celor prezenţi pe arena „Dan Păltinişanu”.

Kirev – Belu, Daruiala, Ilie, Patras – Chis, Zaluschi, Dobricean, Rocha – Popovici, Axente. Au mai evoluat: Cârstea, Ad. Popa, Fuchs.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

10 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

11 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

14 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

15 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

16 ore ago