Categories: Sport

Un tusier a facut din nou praf un meci al lui Mama Mia

ACS Recaş s-a distanţat la cinci puncte faţă de FC Hunedoara în urma desfăşurării etapei a 21-a în Liga III, seria a cincea. Trupa pregătită de Cosmin Petruescu este astfel principala favorită la câştigarea seriei.

Recăşenii au primit o mână de ajutor de la cine nu se aşteptau, după ce FC Hunedoara, principala contracandidată la câştigarea seriei, a remizat cu conjudeţeana CFR Simeria. ACS Recaş a profitat de remiza hunedorenilor şi s-a impus cu 4-2 pe terenul Unirii Valea lui Mihai. Enciu, de două ori, Magdaş şi veteranul Paleacu au înscris golurile lui ACS Recaş, într-o victorie extrem de importantă. Poli II Timişoara s-a deplasat pentru jocul cu Naţional Sebiş în localitatea arădeană chiar în ziua partidei, dar aceasta nu a fost un impediment în calea obţinerii unei noi victorii. Cu 2-1 s-au impus jucătorii „satelitului”, pentru Poli II reuşind să înscrie Petcuţ şi Silaghi. Flacăra Făget a mai luat o gură de oxigen după victoria cu 3-2 în faţa Bihorului Beiuş, una din echipele bine cotate ale seriei. După o primă repriză chinuitoare pentru făgeţeni, în care au primit două goluri fără să înscrie vreunul, a urmat repriza secundă în care jucătorii de la Flacăra s-au trezit la realitate şi au înscris de trei ori prin Mohamed, Raţiu şi Gălan. Supărare mare la Becicherecu Mic, după jocul dintre Mama Mia şi FC Caransebeş. În loc să se termine 0-0, partida a fost influenţată de unul dintre tuşieri, care a validat pentru oaspeţi un gol inexistent. Sorin Bălu, tehnicianul celor de la Mama Mia, a luat foc când a văzut ce decizie a luat tuşierul respectiv. Mama Mia nu este la prima experienţă de acest gen, în turul campionatului, într-un joc cu CFR Simeria, un asistent luând o decizie similară împotriva echipei din Becicherecu Mic. „Maniera de arbitraj de la acest joc a fost curvească”, a spus Bălu, supărat, după acel joc.
Millenium Giarmata merge din prost în mai prost. „Millenarii” din Giarmata au înregistrat cea de-a treia înfrângere consecutivă, de această dată 1-3 pe terenul lui CS Vladimirescu 2003, Ţofei semnând golul de onoare.
După 21 de jocuri, ACS Recaş conduce în clasamentul seriei, cu 46 de puncte, cu cinci mai multe decât FC Hunedoara, principala urmăritoare.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

3 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

4 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

4 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

5 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

6 ore ago