Categories: SocialUltima ora

Vanzarea on-line de seminte de cannabis, afacere prospera

Orice român poate avea, chiar la el acasă, propria cultură de cannabis.. Semințele se vând la liber pe Internet, iar ofițerii de Crimă Organizată nu sunt interesați de „afacere”. Explicația e simplă: semințele nu conțin THC, așa că nu sunt relevante.

Agenția Națională Antidrog trece cu vederea traficul de semințe de cannabis care prosperă de ani buni pe Internet. Chestorul de poliție Sorin Oprea, șeful instituției, e foarte concis. „Semințele de cannabis nu conțin tetrahydrocannabiol – THC, substanța psihoactivă din frunza de cannabis, care este inclusă în tabelul 1 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri la categoria drogurilor de mare risc”, spune Oprea. În aceste condiții, vânzătorii de semințe pot face afaceri în continuare. „Mascații” nu-i vor deranja niciodată.

Pe site-urile de anunțuri, oferta e generoasă: semințele de cannabis au prețuri de la 50 la 150 de lei pachetul. Comanda se face simplu, pe Internet, fără să fie nevoie să-ți faci un cont. Banii se achită fie ramburs, la curier sau ghișeul poștal, fie prin Internet banking, direct în contul vânzătorului.

„Suntem primii pe piața online din România, cu o activitate de peste trei ani. Nu suntem singurii, dar suntem cei mai buni”, așa se promovează unii dintre ofertanții semințelor de vise. Oferta e largă: AK 47, White Widow nefeminizate, Durban Poison, Purple Maroc, Waikiki Queen, Chronic, Aussie Blue, Forbidden Fruit, Blue Berry… Toate sunt aduse din Olanda, soiurile având diferite concentrații de THC. Acum e perioadă de promoții: cei care cumpără două pachete îl primesc cadou și pe al treilea. Cei care se ocupă de site evită discuțiile la telefon, dar oferă consiliere detaliată prin messenger, pentru ca fiecare cumpărător să achiziționeze exact ceea ce vrea.

Un alt site vinde semințe feminizate de cannabis „ca obiecte de colecție și pentru conservarea genetică a plantelor de canabis. Semințele feminizate de marijuana sunt sacre pentru anumite popoare”. După o scurtă conversație telefonică cu proprietarul site-ului, discuția a continuat pe messenger.

„Plantele trebuie mințite ca să știe exact când să înflorească. Începi cu lumină în prima lună, de 14 ore pe zi. Crești în a doua lună la 17-18 ore. Apoi scazi iar la 14-15 ore pe zi. Ca să înțeleagă planta ce anotimp este. Și când îi vine vremea de înflorire. Autoflorantele nu au nevoie de așa ceva, însă ele dau o cantitate mai mica”, ne-a explicat specialistul. Așa am aflat că ne mai trebuie îngrășământ de plante, care să conțină azot, potasiu și fosfor, un bec de 300W, pentru o autoflorantă mică, și ceva răbdare. „Timpul până la recoltă,pentru autoflorante este mult mai mic, undeva în jurul a două luni”, ne-a mai spus omul.

Pentru a comanda această „minunăție”, nu trebuie decât să punem produsul în coșul virtual de cumpărături și apoi să așteptăm avizul de primire de la poștă. Apoi, în opt săptămâni, am putea avea acasă propria plantație minusculă de cannabis. Un fel de Amsterdam în miniatură, fără teama de a fi luați pe sus de poliție.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Primul tramvai Bozankaya, din seria galbenă, în drum spre Timișoara. E în vamă!

Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…

11 ore ago

Timişoara predă o lecţie de rugby ofensiv pe terenul echipei din Baia Mare

Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…

11 ore ago

Alfred Simonis și UDMR sunt cap de listă pe buletinele de vot pentru județ

Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…

11 ore ago

Eveniment aşteptat de tineretul Timişoarei: Zilele Studenţilor vine cu multe concerte, proiecţii de film şi surprize

Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…

12 ore ago

Dumbrăviţa a tremurat puternic, dar a obţinut punctul care o menţine în Liga 2

Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…

13 ore ago

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

16 ore ago