Categories: Poli Timisoara

Marian Iancu s-a razgandit: vrea sa salveze Poli!

Tupeu fără margini al lui Marian Iancu! După ce a adus la sapă de lemn echipa fanion a Banatului, el a trântit, miercuri, pe site-ul oficial al clubului, un comunicat de-a râsu-plânsul. Iancu nu a uitat că a încasat sume colosale a căror destinaţie nu poate fi verificată și simte că e rost de alți bani, așa că vrea din nou să se bage în seamă cu autorităţile.

Marian Iancu trece însă sub tăcere promisiunea de cedare gratuită a palmaresului şi culorilor şi, absolut incredibil, spune că vrea să pună umărul împreună cu autorităţile la salavrea clubului pe care l-a îngropat.

„Orice nouă entitate legal constituită, societate comercială sau asociaţie non-profit, se va putea numi Politehnica Timişoara, va putea să beneficieze de palmares, culori şi tradiţie şi nu va răspunde în solidar cu actualul club de fotbal, Politehnica Timişoara (fosta FC Timişoara). Singura condiţie ce se impune este atragerea ca acţionar şi/sau membru fondator a ASFC Politehnica Timişoara, proprietara de drept a acestora, aşa cum au stabilit Tribunalul Arbitral de la Lausanne (ca şi hotărâre sportivă), cât şi justiţia română.

Prin contractul de asociere în participaţiune dintre ASFC şi FC Politehnica Timişoara SA (fosta FC Timişoara) se stabileşte clar faptul că nu se creează o nouă entitate juridică, că nu există răspundere solidară economico-financiară între cele două entităţi, că există o singură contabilitate, iar calitatea de creditor, cât şi debitor, rezultată din activitatea curentă îi revine doar SC Politehnica Timişoara SA (fosta FC Timişoara).

ASFC Politehnica Timişoara este în mod clar protejată, în contractul de asociere la care am făcut referire mai sus, de eventuale debite sportive sau non-sportive care rezultă din punerea în practică a obiectului de activitate. Cu menţiunea că la Federaţia Română de Fotbal este înregistrat contractul de asociere, iar hotărârea TAS cu privire la palmares a stabilit clar că ASFC Politehnica Timişoara este proprietara acestuia, coroborat cu faptul că asociaţia nu a participat în competiţiile fotbalistice în ultimii ani, apare evident ca nu există niciun risc de genul celor care le-am expus mai sus”, susţine Iancu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago