Arhiva pentru eticheta: salvare

A fost nevoie de intervenția pompierilor la Arad pentru a salva o pisică

A fost nevoie de intervenția pompierilor la Arad pentru a salva o pisică

Pompierii din Arad au fost chemați, marți, prin apel la 112, să intervină într-un bloc din zona Vlaicu, unde o pisica era blocată în gura de aerisire a unui bloc. De îndată, un echipaj de descarcerare cu trei subofițeri s-a deplasat la locul intervenției. După aproximativ 15 minute, pompierii au deblocat gura de aerisire, eliberând

elicopter smurd

Doi nou-născuți din Ucraina, salvați de medici din Timișoara și București

La spitale din Timișoara și București au ajuns, luni, doi bebeluși, de 5 și 14 zile, cu probleme grave de sănătate. Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a informat că cei doi nou-născuți au fost transportați cu o ambulanță ucraineană până în vama Siret, unde au fost predați echipajelor SMURD care așteptau la fața locului.

Orice viață contează! Pompierii timișoreni s-au chinuit mai bine de oră, dar au salvat un câine

Intervenție impresionantă a pompierilor timișeni pentru salvarea unui cățel care a căzut într-o zonă greu accesibilă la Uzina de Apă. Un apel la 112 anunța la ora 16:15 că un cățel a căzut într-o zonă greu accesibilă la Uzina de Apă. Fără să stea pe gânduri, trei pompieri cu o autospecială de descarcerare s-au deplasat

Intervenție inedită a pompierilor din Timiș. Au salvat un taur dintr-o fosă septică/Foto

Pompierii timișeni au avut parte de o intervenție neobișnuită. Astfel, duminică dimineața, aceștia au intervenit pentru salvarea unui taur în localitatea Oloșag. Pompierii au fost anunțați în jurul orei 08:35 despre faptul că un taur de la o fermă din localitatea Oloșag a rămas blocat în fosa septică a fermei. Patru  pompieri cu o autospecială

incendiu timisoara

Măsuri care îţi pot salva viaţa în caz de incendiu. Ce trebuie să faci

Pentru a scăpa cu viaţă sau pentru a reduce pe cât posibil urmările grave ale unui incendiu, este bine să ţii cont de câteva recomandări. Iată câteva recomandări de la specialiştii în domeniu. Dacă te afli într-o clădire în flăcări cel mai important lucru este să ştii ce să faci, pentru a nu deveni dificil

moara îndărătnica

Moara Îndărătnica de la perete de la Rudăria, resuscitată de Ambulanța pentru Monumente Banat

Avem atât de multe povești, dar, dacă nu avem grijă de ele, le vom pierde. Asta vor să împiedice tinerii de la Ambulanța pentru Monumente Banat, care își propun să salveze, în așteptarea unor vremuri mai bune, multe povești din această parte de țară. Prima intervenție e la Moara Îndărătnica de la perete de la Rudăria.

Editorial de Eugen Sasu

Salvam Romania? Impreuna?

În țara cu mai toate partidele declarate socialiste și liberale, cu singurul partid conservator o uniune etnică aflată cu totul alte treburi prin parlament, într-o țară în care, culmea, ăia de stânga se laudă că scad impozitele, etalează un dârz naționalism și o pudibonderie pe tema definirii familiei, exact pe dos ca în familia politică europeană, păi într-o astfel de țară ce doctrină să-ți declari când te înființezi ca partid?

„MCV”-ul lui Robu la Poli s-a terminat? S-o stim acum, nu la finalul campionatului

La finalul campionatului trecut, în care Poli Timișoara a reușit rara performanță de-a se salva de la retrogradare, deși începuse competiția cu un pasiv de 14 puncte, bucuria antrenorilor și staff-ului administrativ a fost de scurtă durată.

Ambulanta are nevoie de ajutor. Protest si la Timisoara / FOTO

Zeci de angajați de la Serviciul de Ambulanță Timiș au protestat joi, sătui de condițiile în care sunt nevoiți să lucreze. Oamenii s-au adunat în curtea SAJ. Ei spun că mașinile sunt bune de trimis la casat și se tem că, de la 1 ianuarie, ar urma să rămână fără mai multe sporuri și fără tichete de masă.

Nicolae Robu isi aroga meritul performantei lui Poli. A monitorizat si a salvat!

oli Timișoara a reușit o rară perfomanță, salvându-se de la retrogradare, deși a început campionatul cu o penalizare de 14 puncte. Meritul pentru această reușită nu-i revine nici antrenorului Ionuț Popa, nici jucătorilor, nici președintelui Sorin Drăgoi și nici măcar lui Radu Birlică, omul de pe marketing, dar care se ocupă de transferuri.

Top