Noul River Deck n-a „dansat” decat un weekend?!

Fără autorizație, dar cu tone de tupeu. Așa pot fi caracterizați proprietarii clubului River Deck, răsărit, din nou, pe malul Begăi, fără ca vreo autoritate locală să-și fi dat acordul. Au luat deja prima amendă și, până duminică, ar trebui să-și dărâme terasa. Probabil însă că ei vor urma aceiași pași ca și în cazul vechiului club, demolat astă iarnă.

Pe 20 ianuarie 2012, cunoscutul club River Deck a fost demolat, după ani buni de funcţionare ilegală. Povestea a mers însă mai departe. Tupeul celor de la River Deck care au ridicat al doilea club pe malul Begăi fără autorizaţie este stopat de Poliţia Locală. Prima amendă, în valoare de 5.000 de lei, a fost dată deja administratorul firmei deţinătoare a clubului de pe strada Pârvan 5, S.C. Underground S.R.L pentru ridicarea unei construcţii fără autorizaţie. Poliţiştii constatat la faţa locului până unde merge tupeul.

„Administratorul firmei deţinătoare a clubului, S.C. Underground S.R.L., a declarat verbal că nu deţine autorizaţie de construire, de problema executării construcţiilor şi de actele aferente ocupându-se asociatul său, al cărui nume nu a vrut să îl facă cunoscut”, spune Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Pe administratorul de la River Deck l-a durut exact în cot de oamenii legii. Acesta a fost chemat la Poliţia Locală, pentru a prezenta mai multe documente, dar n-a catadicsit să se prezinte. Poliţiştii locali au dat dispoziţia de desfiinţare a clădirii. Până pe 8 iulie, dacă cei de la River Deck nu îşi vor demola de unii singuri terasa, buldozerele primăriei vor interveni.

Cel mai probabil, după modul în care au acţionat în cazul fostului club demolat, cei de la River Deck vor da în judecată Primăria Timişoara, deşi funcţionează complet ilegal pe domeniul public. Ei speră să obţină o amânare la decizia de demolare, să mai funcţioneze câteva luni şi să-şi scoată banii investiţi ilegal.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

15 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

16 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

17 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

19 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

24 de ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

24 de ore ago