Categories: AfaceriPolitica

Robu si Bojin suna mobilizarea

Au obţinut împreună victoria USL în Timişoara şi Timiş, iar acum cer mobilizare generală. Titu Bojin şi Nicolae Robu fac un apel către timișeni, să iasă la vot. Prezenţa la urne în Timiş era sub 25% la ultima estimare. Cei doi cred că timișorenii, odată întorși de la picnic, vor merge la secțiile de votare.

„E penibil că reprezentanţi ai PDL stau în apropierea secţiilor de votare şi notează datele alegătorilor, când legea interzice staţionarea unor persoane în proximitatea secţiilor de votare. Suntem mulţumiţi că timişorenii au fost destul de bine mobilizaţi la vot până la ora actuală şi timişenii, în ansamblu. Prezenţa la vot este de 25% la ora 18, din semnalele din teritoriu tragem concluzia că după valul de căldură lumea începe să vină la vot. Suntem încrezători că referendumul va fi validat”, a spus primarul Nicolae Robu.

„Începând cu ora 18, sperăm că vor fi aduse voturile necesare. Cei care nu au fost la vot îi îndemnăm să meargă, să se prezinte la vot pentru a-şi putea exprima acest drept. Incidente la nivel de judeţ nu au fost foarte multe, în afară de obrăznicia PD-L. care și-a permis să persifleze poliţia şi jandarmii. Cred că până la ora 23, având în vedere că şi soarele s-a ascuns, cetăţenii din zona Timişoarei au fost plecaţi la picnic, cred că se va accentua numărul de votanţi.

Sunt probleme în câteva localităţi pedeliste, unde se încearcă cu orice preţ ca oamenii să fie intimidaţi, filmaţi, traşi pe dreapta cu maşinile. Să sperăm că la ora 23, la nivel naţional, să fie validat referendumul. Îndemn cetăţenii din Timişoara şi din Timiş să meargă la vot”, a spus Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

6 ore ago