ACS Recas, la mila lui Marian Iancu!

ACS Recaş, viitoare ACS Politehnica Timişoara, este la cheremul lui Marian Iancu. Umbra lui Marian Iancu bântuie noua echipă, atâta vreme cât actuala conducere a ACS Recaş depinde de dispoziţia bucureşteanului, când vine vorba de împrumutul unor jucători sau de folosirea unor mijloace fixe sau mobile care aparţin fostei echipe din Liga I.

ACS Recaş a susținut, la sfârşitul săptămânii trecute, un joc amical în Ungaria, la Szeged, dar nu fără să treacă printr-o suită de peripeţii caracteristice echipelor din eşaloanele inferioare. De exemplu, cu aproximativ o oră înainte de plecarea spre Ungaria, nimeni nu ştia cu ce se va ajunge acolo. Singura soluţie era ca Valentin Velcea și întreg lotul s-o ia la pas spre ţara vecină, în lipsa unui mijloc de transport.

Conducerea nu a avut la îndemână niciun autocar sau altă soluţie, dar salvarea a venit până la urmă de la Marian Iancu, care a fost implorat de Ioan Negrei, fostul director administrativ al FC Poli, să le pună la dispoziţie timişorenilor autocarul clubului. Marian Iancu a acceptat în cele din urmă, astfel fiind posibilă deplasarea în Ungaria.

ACS Recaş nu are nici măcar echipament pentru jocurile de pregătire. Tot Marian Iancu s-a milostivit și a fost ca de acord jucătorii să poarte vechiul echipament în jocurile amicale. Mingile de antrenament sunt tot în proprietatea lui Iancu, porţile la fel, ca şi orice alt mijloc fix sau mobil de la arena „Dan Păltinişanu”. În aceste condiții, suntem curioşi să aflăm cum va scăpa fotbalul timişorean de Marian Iancu, personajul despre care timişorenilor li s-a spus în campania electorală că va deveni doar o amintire în materie de Poli Timişoara.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

39 de minute ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

44 de minute ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

O oră ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

2 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

3 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

5 ore ago