Categories: Poli Timisoara

Robu ii intreaba pe polisti daca vor sa intre gratis la meciul cu UTA

Nicolae Robu, în vacanță de la primărie, este foarte activ în spațiul virtual. Primarul ales al Timişoarei nu-şi ignoră prietenii, foarte mulţi la număr, pe care şi i-a făcut pe Facebook, unde are nu mai puțin de trei conturi. Ultima provocare este legată de jocul pe care îl va disputa ACS Poli în prima etapă a Ligii a II-a, acasă, cu UTA. Robu vrea să știe dacă oamenii vor să intre gratis la meci.

„Dragi prieteni, Vă rog să răspundeți chestionarului privind intrarea gratuită la meciul ACS Poli Timișoara – UTA din 01.09.2012, ce se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu” în cadrul etapei I a turului campionatului Ligii a II-a la fotbal. Ca de obicei, înainte de a lua o decizie ţin să cunosc punctul vostru de vedere. Postarea chestionarului a avut loc în 16.08.2012, ora 18.07. Vă mulțumesc anticipat!”, este mesajul lui Nicolae Robu pentru prietenii pe care îi are pe Facebook. Postarea e destul de ciudată, fiindcă e un lucru cunoscut că publicul din Timişoara a fost mereu împotriva accesului gratuit la jocurile echipei favorite.

„Felicitări Domnule Primar, sper să reușiți să faceți ce vă doriți și ne dorim cu toții POLI în prima ligă, dar la meciuri ar trebui să existe totuși bilete de intrare la un preț corect în concordanță cu situația financiară a timișorenilor”, spune unul dintre timișoreni. „Eu cred că prețul biletelor trebuie să fie accesibil și la nivelul posibilităților suporterilor Poli TM, publicului în general și al spectacolului proporționat. Propunerea mea este următoarea: 1. Femeile și copilașii (fetițe și băieți însoțiți de părinți, familiari sau de un adult) până la 14 ani – intrarea gratuită; 2. Galeria Poli, studenții și tinerii până la 18 ani, preț redus – de exemplu 5 lei; 3. Publicul în general, publicul și galeria echipei adversare, preț normal; nu cred că intrarea gratuită aduce mai mulți spectatori la stadion”, propune un alt prieten al primarului Robu, de pe reţeaua de socializare.

Unul dintre cei care au răspuns provocării spune răspicat că accesul la orice joc al echipei favorite nu trebuie să fie gratuit. Omul e categoric: „Nu sunt de acord cu intrarea gratis! De ce nu este gratis și la teatru, operă sau cinematograf?”.

Nicolae Robu nu a scăpat nici de această dată de unele postări ironice. „Cam socialist domn primar, cam socialist…..”, a comentat un internaut. În ciuda comentariilor, majoritatea în favoarea accesului cu bilet la jocul cu UTA, realitatea este alta în sondaj. La ora scrierii articolului, mai mulți fani votaseră pentru intrare gratuită.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

10 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

11 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

12 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

14 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

19 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

19 ore ago