Arhiva pentru eticheta: intrare

Atenție! MAE anunță că autoritățile germane au revizuit condițiile de intrare în Germania

Atenție! MAE anunță că autoritățile germane au revizuit condițiile de intrare în Germania

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile germane au revizuit condițiile de intrare în Republica Federală Germania, în contextul pandemiei de COVID-19. Noile condiții intră în vigoare la data de 3 octombrie 2021. România a fost inclusă în lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, iar persoanele care sosesc din România pot intra pe teritoriul Republicii Federale

Poarta dinspre Calea Lugojului arata, in sfarsit, civilizat, desi lucrarile sunt in intarziere

Poarta de intrare în Timișoara dinspre Calea Lugojului este aproape gata! Conform termenului anunțat la începerea lucrărilor, ea ar fi trebuit să fie terminată deja. Primăria Timișoara plătește aproximativ 56.000 de euro unei firme care a primit lucrarea prin încredințare directă.

Se lucreaza, in sfarsit, la poarta de intrare dinspre Calea Lugojului!

Aproape 56.000 de euro va plăti Primăria Timișoara pentru reabilitarea uneia dintre porțile de intrare în oraș. Este vorba despre cea din Calea Lugojului, unde au început, în sfârșit, lucrările. Acestea au fost date prin încredințare directă unei firme care a mai lucrat pentru municipalitate.

Portile Timisoara au „unda verde” de modernizare inca din februarie, dar nu exista proiect

La trei luni de când a anunțat că va da o nouă față oribilelor porți de intrare în Timișoara, primarul Nicolae Robu nu are încă un proiect. Acesta urmează să fie întocmit gratis, în bunul stil care devine obișnuință la PMT, dar nu e gata. Cel mai recent termen: săptămâna viitoare.

Ca sa-i imbuneze pe soferii exasperati, Robu a inventat panourile de scuza

Șoferii au nevoie, în această perioadă, de multă răbdare dacă vor să traverseze Timișoara. Orice deplasare durează zeci de minute și e greu de estimat cât îți trebuie să ajungi dintr-o parte într-alta a orașului. Fiindcă oricum n-are ce face pentru a le ușura viața, primăria montează, de zor, în ultimele zile, la intrările în urbe, panouri prin care cere înțelegere pentru modernizarea „în forță”.

Robu cauta sponsori pentru portile de intrare in Timisoara

Hidoasele porți de intrare în Timișoara vor deveni istorie într-un viitor nu foarte îndepărtat, dar, totuși, destul de incert. Primele trei intrări care urmează să fie amenajate sunt cele dinspre Arad, Lugoj și Șag. Primarul Nicolae Robu nu știe exact cât vor costa, dar speră să le realizeze prin sponsorizări.

Robu ii intreaba pe polisti daca vor sa intre gratis la meciul cu UTA

Nicolae Robu, în vacanță de la primărie, este foarte activ în spațiul virtual. Primarul ales al Timişoarei nu-şi ignoră prietenii, foarte mulţi la număr, pe care şi i-a făcut pe Facebook, unde are nu mai puțin de trei conturi. Ultima provocare este legată de jocul pe care îl va disputa ACS Poli în prima etapă a Ligii a II-a, acasă, cu UTA. Robu vrea să știe dacă oamenii vor să intre gratis la meci.

Top