Categories: DiverseUltima ora

Fata lui Frunzaverde se marita la Timisoara pentru ca nu a mai gasit loc la Resita

Sorana Frunzăverde, fiica vicepreşedintelui PNL face nunta la Timişoara din întâmplare. Pur şi simplu nu a mai găsit locuri la Reşiţa, deşi tatăl său este preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Cununia religioasă a Soaranei şi doctorului Florin Ioan Bălănică are loc sâmbătă de la ora 17.30 la Catedrala Mitropolitană.

Cheful se va face la Cantina Politehnciii din Complexul Studenţesc. La nuntă sunt aşteptate în jur de 900 de persoane. Ginerele lui Frunzăverde, Florin Ioan Bălănică conduce cel mai mare spital privat de oftalmogie din sud-estul Europei, Europe Eye, amplasat în Bucureşti. Sorana şi Florin vor avea ca părinţi spirituali doi doctori: Felicia Quint şi dr. inginer (general în rezervă) Ioan Ioan. La nunta Soranei vor cânta Provincialii, Petrică Moisie, Traian Jurchela şi Ramona Viţa. Cununia religioasă va fi ţinută de mai mulţi preoţi şi înalţi ierarhi. Mirii vor păşi în catedrala din Timişoara pe celebra compoziţie a lui Franz Schubert „Ave Maria”. „Rădăcinile mele sunt în Banat, aşa că era normal să mă căsătoresc aici. Nunta are loc la Timişoara pentru simplu motiv că în Reşiţa nu am mai găsit loc”, a spus Sorana Frunzăverde. La petrecerea de după fumatul este strict interzis.  Regulamentul a fost impus cu mulţi ani în urmă la resturantul Politehnicii de actualul primar al Timişoarei, Nicoale Robu, prezent şi el la eveniment. Fumătorii înrăiţi vor putea totuşi să savureze o ţigară doar afară. Pentru ei se va face un spaţiu special amenajat cu mese şi scaune. Petrecerea va fi una cu bucate şi băuturi alese. Felurile de mâncare au fost alese atât din bucătăria internaţională cât şi mâncăruri tradiţionale româneşti.  Rochia de mireasă a Soranei este o compoziţie a designer-ului Cătălin Boteazatu.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

10 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

11 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago