Strasnicul superlativ al publicitatii

Suntem o echipă mică de oameni foarte dârzi și talentaţi, nimic mai mult. Un grup pestriț și foarte bine structurat de publicitari. Făuritori de imagine, de brand și identitate.

Ne bizuim pe atu-urile noastre iscusite. Cum în publicitate este întotdeauna loc de mai mulţi şi de mai bine, noi, echipa Celmaitare, am reuşit să ţinem capul sus şi să ne arătăm talentul cu prisosinţă. Nutrim proaspăt, cu minţi creative si sete de nou.

Suntem tonici într-o piaţă care tinde să devină plată şi lipsită de gust. Din portofoliul pe care îl dezvoltăm cu măiestrie fac parte o varietate mare de clienţi, precum un magician, un muzician, dar şi regii de apă și de transport ce au depăşit umbra obosită lăsată de zecile de ani în slujba cetăţenilor.

Suntem diferiţi, iar asta o arată rădăcinile noastre și o exclamăm chiar în blazon. Un plus de curaj şi încredere nu strică niciodată, de aceea mizăm pe plusul de profesionalism și efervescenţă. Am studiat îndeaproape frumosul și reprezentarea sa grafică, spectrele și aspectele lor, precum și lumenii din deschiderea diafragmei.

Ne dorim o schimbare de atitudine în publicitate, iar prin ideile creţe pe care le expunem ne facem pe deplin auzită vocea. Susținem că „Ce-i prea mult strică” și luptăm cu creioanele înpotriva multor idei și concepţii diforme.

Încropim imagini, clădim logo-uri și alcătuim cu chibzuință lozinci scurte cu impact major. Suntem tineri în cuget și în simțiri. Ne menţinem neuronii liberi si independenţi de val, atenţi şi conştienţi de impactul ce trebuie să îl provoace.

Ne promovăm oraşul, zona geografică în care nutresc și valorile noastre, frumosul pe care îl găsim în semenii ce ne inspiră.

Noi suntem Celmaitare, iar pledoaria noastră este făcută să stârnească interesul vostru plastic, dar și al tuturor celor aflați în căutarea unei identități

Share
Published by
Valentin Vizuroiu, Celmaitare Studios

Recent Posts

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

19 minute ago

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

2 ore ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

3 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

14 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

14 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

17 ore ago