Categories: SocialUltima ora

In concediu medical de la TVR Timisoara, Cireap munceste la Sinandrei

E în concediu medical, iar colegii îi fac emisiunile. Teoretic, e la recuperare după o intervenție chirurgicală. Practic, își supraveghează din teren afacerile, în prag de campanie electorală. Adrian Cireap face potecă la Sînandrei, de unde primăria nu vrea să-i achite o lucrare. Om descurcăreț, a găsit repede o modalitate să facă bani.

De aproape două săptămâni, Adrian Cireap şi-a luat concediu medical de la TVR Timișoara, pentru a se opera de menisc. El a motivat că, postoperator, nu-și poate face emisiunile, așa că e neapărat nevoie să stea acasă. În aceste condiții, alți angajați ai postului public fac munca lui Cireap. Nimic neobișnuit. Doar că realizatorul nu stă acasă să se refacă.

Săptămâna trecută, Adrian Cireap s-a înființat în biroul primarului de Sînandrei, însoțit de Dorin Cândea, fostul șef al RAR, pe post de „recuperator”. El a încercat să-l determine pe edil să-I plătească o datorie pentru o lucrare mai veche. N-a avut succes, așa că s-a reorientat.

Deși în cârje și nu poate merge la serviciu, Cireap e îndeajuns de apt pentru a face drumuri repetate la Sînandrei, în interes de afaceri. El i-a propus primarului din comuna timișeană să-l lase să monteze două panouri publicitare. Cireap ar urma să încaseze sume frumușele de pe urma candidaţilor la alegerile parlamentare pe panourile montate de Blink Studio, firma familiei realizatorului tv. Din această afacere urmează să iasă bine și Primăria Sînandrei, care își poate promova gratuit evenimentele pe aceleași panouri.

Probabil după ce-și va termina „biznisul” de la Sînandrei, Adrian Cireap se va întoarce și la serviciu, la televiziunea publică, unde urmează să se facă reduceri importante de personal și toată lumea e agitat din acest motiv. Nu și „afaceristul”.

Colegii lui de la TVR Timișoara știu că el nu trece pe la studio decât în ziua în care emisiune. În rest, poate fi găsi numai la telefon. În ultimii ani, Cireap s-a folosit de multe ori de calitatea de angajat al Studioului TVR Timişoara pentru a obţine diverse contracte cu instituţii ale statului. El a realizat un film de 15.000 de euro pentru Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Timişoara. La un moment dat, acesta s-a folosit de aparatura şi colaboratorii TVR Timişoara, pentru a face un film de prezentare unei primării de pe Clisura Dunării.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

6 minute ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

13 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

18 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

19 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

19 ore ago