Categories: Pe surse

Poli va functiona pe gaz. Pe cel mai scump gaz din lume!

Sosirea colosului rus Gazprom la Timişoara pentru preluarea fostului Solventul ar putea avea efecte incredibile asupra lui Poli Timişoara. În cazul în care tranzacţia se va efectua, rușii vor putea să investească sume considerabile şi la echipa de fotbal a orașului.

Gazprom este sponsorul lui Zenit Sankt Petersburg, una din cele mai puternice echipe din Rusia. De când a fost preluată de acest concern, echipa a realizat cele mai importante performanţe din istoria ei, totul culminând cu câştigarea Cupei UEFA în 2008.

Formaţia rusă se bate de câţiva ani pe piaţa transferurilor cu cele mai mari forţe din Europa. Numai anul acesta, în vară, Zenit a transferat doi fotbalişti pentru care a plătit 80 de milioane de euro. Este vorba despre atacantul brazilian Hulk, transferat de la FC Porto, şi de mijlocaşul belgian Axel Witsel, adus de la Benfica Lisabona. În plus, din această vară, Gazprom este partener oficial al UEFA Champions League.

În condiţiile în care Gazprom va prelua Solventul Timişoara, vor urma modificări esenţiale în lotul lui Poli, urmând să fie transferaţi fotbalişti mult peste nivelul ligii secunde din România. Este foarte posibil ca aici să fie direcţionaţi mai mulţi jucători din lotul lui Zenit care nu prind echipa rusă. De asemenea, înaintea startului returului actualului campionat, ar putea fi programat un joc amical între Poli şi Zenit Sankt Petersburg pe arena „Dan Păltinişanu”.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

2 minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

2 minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

15 minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

23 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

O oră ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago