Categories: PoliticaUltima ora

Top marlanii de campanie: Ghita Ciobanu, campionul primei saptamani

A trecut prima săptămână de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Nu se poate spune că, până în acest moment, ar fi fost o campanie foarte murdară. Au existat însă și câteva ieșiri din decor, unele dintre ele memorabile. Am încercat să facem un top al acestor infamii de campanie, fără pretenția de-a fi exhaustivi. Fără premeditare, în acest top se regăsesc reprezentanți din toate cele trei formațiuni mai importante aflate în competiție.

Locul I. Fără îndoială, pe prima treaptă a „podiumului” se află deputatul migrator Gheorghe Ciobanu, momentan parcat în barca PSD. El a distribuit un material electoral în Colegiul 10 Deta, din care se desprinde că primarii PDL îl susțin în aceste alegeri. Culmea mârlăniei, printre edilii care l-ar susține a fost trecut și Petru Roman, primar al orașului Deta. Mizeria vine de la faptul că Roman candidează la aceste alegeri, fiind principalul contracandidat al lui Ciobanu. Biroul Electoral de Circumscripție a blocat de altfel, în urma sesizării făcute de Roman, distribuirea acestui material infam.

Locul II. A doua treaptă a „podiumului” este rezervată candidatului ARD Ovidiu Ciuhandu. Încă dinainte de începerea campaniei electorale, el a împânzit orașul cu imense afișe având pe ele poza sa. Și asta nu e totul. El a distribuit gratuit pâini pe al căror ambalaj trona aceeași imagine. Ciuhandu spune că n-a fost vorba de campanie electorală, ci de reclamă la firma sa de panificație, a cărei imagine ar fi. Culmea este că firma în cauză, Scalini, a apelat la escrocheria în vogă, fiind în plin proces de insolvență. Evident, pentru a nu mai plăti imensele datorii pe care le are la furnizori, bugetul de stat, dar și local.

Locul III. Ultima loc în acest clasament este rezervat deputatului traseist Marius Dugulescu, actualmente candidat PP-DD. În zelul său de a-și atrage cât mai multe voturi prin felicitări trimise acasă la oameni, în această săptămână, el a cam sărit calul. Mai exact, Dugulescu a felicitat de ziua ei o persoană… decedată. Și nu de azi de ieri, ci de vreo opt ani. Care 100% nu-l va vota.

Share
Published by
editor

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

42 de minute ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

5 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

7 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

7 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

10 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

10 ore ago